728 x 90

Jumaat, 23 Januari 2015

Mini Giveaway By azhafizah.com

Jom sertai mini segmen ni :)

http://www.azhafizah.com/2015/01/mini-giveaway-by-azhafizahcom.html
Klik pada banner :)

27 ulasan:

  1. dah join..hehehe.. goodluck jga kak.. :D

    salam jumaat btw.. :)

    BalasPadam
  2. semoga berjaya kak farah..kalau akak yang join mesti syaratnya simple ni..hehe..wana pun nak join la juga nanti

    BalasPadam
  3. good luck Farrah..ape hadiah nya tu

    BalasPadam
  4. wah.. rajinnya join GA.. Semoga berjaya!

    BalasPadam
  5. Terima Kasih sudi sertai "Mini Giveaway By azhafizah.com"

    Boleh semak senarai peserta di sini
    http://www.azhafizah.com/2015/01/senarai-peserta-mini-giveaway-by-azhafizah-com.html

    Jika tiada sila beritahu ye. All the best!

    BalasPadam
  6. sampai bila ni kak farrah. semoga berjaya ya

    BalasPadam
  7. ana pon baru join hehe. gud luck utk kita berdua kak farah hehe

    BalasPadam
  8. gud luck Kak Farrah..
    btw Kak Farrah tahu tak nak betulkan link within CT tu macam mana ?
    tak tahu lah T.T tah mana datangnya turkey tourism plak..
    tak ada kat gadget pun and tak sure dalam html nye code ada ke tidak..

    BalasPadam
  9. Blogwalking + follow sini
    Dri segmen yg sama http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/01/mini-giveaway-by-azhafizahcom.html

    BalasPadam
  10. All the best kak.. Ros pun ada join

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...