728 x 90

Ahad, 18 Januari 2015

RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ

Mari ramai-ramai sertai GA anjuran Papaglamz ni :) Memang glamz!

Klik pada banner ye :)

Hadiah seperti berikut:

1. Pemenang Top Comentator bakal memenangi  Sustained Released Vitamin C yang berharga RM 92.50 (Nak tahu khasiat vitamin C KLIK DISINI) + RM 10.00 Top up - Pemenang dikira untuk blogger yang memberi komen paling banyak di blog ini sepanjang giveaway berlangsung dari 16 January 2015 hingga 28 February 2015

2. Pemenang Sagu Hati x 3 (RM 10.00 Top up)


28 ulasan:

  1. Mmg galmourus arghh..siap red Carpet lagi...hadiah pun sgt menarik..nk try skodeng lah blog tu hee

    BalasPadam
  2. nk kena join ni... tapi line ciput susah nk online..
    gud luck akak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, ZF. Tak apa, byk masa lagi,..

      Padam
  3. Good luck K.Farrah.
    BW saya tergendala sebab tgh cari link penyertaan kat each blog :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Slow2 ye, Shikin. All the best.

      Padam
    2. Alhamdulillah dah jumpa.
      Cuma takut ada yg missing.

      Padam
  4. Tq join GA Papaglamz.. Good luck.. Selamat bercatwalk yer..

    BalasPadam
  5. Join same segment.
    Akak dah Jalan-jalan kat red carpet?

    BalasPadam
  6. ana x sempat join lagi hehe. gud luck kak farah :)

    BalasPadam
  7. Good luck kak farrah :)
    Syarat dia senang tak? Hehe

    BalasPadam
  8. gud luck kak farrah..
    wahh kene rajin2 mengomen la nampaknye yee

    BalasPadam
  9. Hai ..khaty BW dari segmen yang sama
    semoga berjaya farra

    BalasPadam
  10. Terima Kasih join.. Dalam masa terdekat akan umumkan pemenang.. Rerajin terjah blog Papaglamz yer.. Heheheh..

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...