728 x 90

Rabu, 28 Januari 2015

Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my

Online shopping? Siapa yang tak suka kan,... Apa lagi kalau ada promosi harga runtuh! Haa,..ini peluang untuk kita semua. Nile.com.my menganjurkan satu giveaway bersempena dengan perayaan Tahun Baru Cina yang bakal diraikan pertengahan Februari nanti. Berminat? Jika ingin tahu lebih lanjut, pay a visit ke blog Adik Lyssa ye.

http://www.nile.com.my/page.php?cd=96
Klik Banner untuk Lihat Produk Pada Harga yang Anda Tidak Akan Tolak :)

Di bawah ini pula, beberapa barangan yang saya ingin dapatkan daripada Nile (berserta pautan dan harganya) dengan anggaran kos RM150.00.


RM52.40


RM16.90


  RM32.10


RM38.90



RM9.20

Jumlah harga barangan : RM52.40+RM16.90+RM32.10+RM38.90+RM9.20= RM149.50


32 ulasan:

  1. kenapa sya tgk barang2 yg akak pilih tu murah sangat slepas ditolak diskaun,tgk balance smua dah nak RM150...!
    sya suka tgk beg tu tak perasan pula haritu.. uhuhu..

    semoga berjaya..!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Smart kan beg tu...itulah akak tengok barang2 tu ganas jugak diskaunnya :)
      All the best to you too!

      Padam
  2. semoga bertuah farra,lumayan hadiah tue..

    BalasPadam
  3. waaa, wana x perasan pula ada buku masakan dalam tu..apa taknya sibuk tengok barang lain..huhu..apapun, semoga berjaya kak farah.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada,..buku masak, novel,...banyak juga pilihannya. Thanks, Wana :)

      Padam
  4. Saya suke purse pink and weekly blackboard tu.. good luck tsu farrah. Moga farrah dpt voucher tu nanti...

    Btw, kos nak simpan stemcell pricey jugak la..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cantik kan purse tu. Thanks, DP.
      Oh saya dah baca reply DP ttg stemcell tu. Boleh beli motor sebijik ye :)

      Padam
  5. Good luck&all d best.... Purse&board tu mmg cun la

    BalasPadam
  6. wahh..menarik brg yg di pilih...good luck Farrah

    BalasPadam
  7. Saya nak makeup container! hahaha

    BalasPadam
  8. wah menarik brg2 tu...
    gud luck akak

    BalasPadam
  9. tertarik pulak, hehe. bookmark dulu la. good luck na kak farrah! ^^

    BalasPadam
  10. Cantik backpack pilihan k.Farrah.
    Semoga berjaya.

    BalasPadam
  11. say apun join juga :)

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/01/saya-nak-rm150-produk-percuma-daripada.html

    BalasPadam
  12. Thanks all. Best of luck buat yang join sama :)

    BalasPadam
  13. all the best.. mcm best je brg nile ni :)

    BalasPadam
  14. ekin dah join kak farah.. hihihi... dekat2 150 gak barang pilih... huhuhu

    BalasPadam
  15. gud luck kak
    blm tamat lagi kan..
    hehheeh
    murah2 btl

    BalasPadam
  16. wah unik nya. tak banyak pakaian pon. hehe ^_^ good luck ye

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...