728 x 90

Jumaat, 2 Januari 2015

Tetamu Hebat Disember 2014

Assalamu'alaikum. Just a quick update. Lepas ni ada urusan di luar. Inilah tetamu-tetamu hebat FAMF Tower sepanjang bulan lepas. 


Thanks so much from the bottom of my heart buat kalian yang saban hari datang bertandang, baca entri-entri di blog ini dan tidak jemu meninggalkan komen-komen. Nampak gayanya Cik Zarul Farhana mendominasi carta hujung tahun. Nanti tolong tinggalkan alamat di ruangan komen ye. (Don't worry, akak tak akan publish.)

Buat semua pengunjung From FAMF Tower, thanks so much! Tanpa kalian memeriahkan suasana, for sure tower saya ni berdengung bergema dengan bunyi cengkerik je :) OK, jom blogwalking ke rumah tetamu-tetamu hebat saya.


Psst! Nak buat entri untuk tetamu hebat sepanjang tahun. Tapi kena tangguh dulu sebab terpaksa pergi berguru ;)


63 ulasan:

  1. yeaahhh...masuk dalam senarai juga..wana memang suka lepak di tower akak ni..ada masa memang wana akan sering2 datang ke tower kak farah ^_^

    tahniah juga buat teman2 yang lain..korang pun ohsem juga.. :)

    apapun, take care ya kak..semoga dipermudahkan urusan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih banyak2, Wana. I really mean it. You all semua memang awesome!
      Wana pun jaga diri dan kesihatan baik2 :)

      Padam
  2. Zarul Farhana mmg HEBAT, beliau juga mendominasi Top Commentar Dis 14 blog sis JM...beliau serang habis habisan..almaklum lah kan studen, byk masa FREE..x gite Zarul hihihhi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Zarul Farhana Top Student Universiti Blogspot laaa JM! He He He....

      Padam
    2. Release tension sebab tengah exam week kan...eh ke dah abis, Zarul?

      Padam
    3. Sekali Zarul datang serang mmg MELETOPs

      Padam
    4. amboi amboi....mai ni nak serang balik..siap la..

      Padam
    5. bukan apa..saya tengah ada gap exam bulan ni..tu over ckit dok berkunjung setiap blog..hihi... tahun depan praktikal xtaw mcm mna keadaan plak...

      Padam
    6. ohh...no wonder lah..byk masa free rupanya...itu sbb blog sis JM pun kena bom heheh

      Padam
  3. Tahniah utk 12blogger yg tersenarai....;-)

    BalasPadam
  4. Tahniah..hihi

    Wawa baru brjinak2 ni..ngee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Don't worry, Wawa. Akak tetap hargai setiap kunjungan Wawa :)

      Padam
  5. Balasan
    1. Sila..sila...tak rugi terjah diorang ni. Sangat2 'fwenly'!

      Padam
  6. Tahniah pada pemenang... bila la jadi pemenang gak ni... hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya Allah, mana tahu nanti2 ada rezeki Cik Ash pula :)

      Padam
  7. lama nama tak naik..hehehe..tahniah utk pertama tu..memang kaki komen betul

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheeh despite your hectic days, sempat juga naik carta ye :)

      Padam
  8. wahhh tahniah.. anis tak sempat..heheheh... :) kak farah, akak jadi top komen jugak kat blog kite..hihi... :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye ke,...tunggu kunjungan akak ke rumah anis nanti ye :)

      Padam
  9. Tahniah semua :) Tak tersenarai kat sini..hehe :)

    BalasPadam
  10. eyja masih tidak mampu menghebatkan diri sebagai tetamu. Maklumlah busy memanjang. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. It's OK. Akak tetap hargai kunjungan2 eyja :)

      Padam
  11. mostly yang saya kenal dalam list ni, memang rajin2 belaka. hehe.

    BalasPadam
  12. Tahniah kepada semua tetamu hebat :D

    BalasPadam
  13. Ohh saya bukan tetamu terhebat. sobssss

    duduk atas katil sambil pegang Oduk

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dalam perut oduk tu ada cokelat kan? Haaa,..makan coklat tu utk pujuk diri.
      Nur bukan tetamu hebat bulan ni pun,..tetap jadi tetamu hebat kat hati akak :)

      Padam
  14. tahniah buat semua yang tersenarai.. memang terbaiklah :)

    BalasPadam
  15. Balasan
    1. Thanks so much, Shikin. Sudi menyerikan tower akak ni :)

      Padam
  16. Terima kasih akak... Thank you jugak sebab selalu jenguk kiteee.... 😀

    BalasPadam
  17. mmg rajin bom komen diorang ni hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. ana pon sama la..dok mai bag bom blog saya..heheheh

      Padam
  18. tahniah buat semua pengomen tegar blog akak :)

    BalasPadam
  19. sory akak.. baru terjah blog kak farah... hanset jem masa kt kg..xdan nk bw

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alahai, tak perlu nak sorry2, Zarul :)

      Padam
  20. fuh nasib baik. tangga kedua kebawah. Kalau masuk Pencetus Ummah tinggal nak kena keluar la

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha aRz buat akak gelak. Don't worry. Tak de penyingkiran :)

      Padam
  21. hehehe kite nampak name kitee hehehe.. thank you Kak Farrah pun sudi and rajin jenguk CT without fail.. even kekadang lambat CT mereply kunjungan.. nah *flyingkiss*

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haa terkedek-kedek akak ni menangkap kiss CT :)

      Padam
  22. ayat mendominasi carta tu dh mcm masuk carta lagu plak.

    BalasPadam
  23. tahniah buat mereka
    ada sebahagian yang saya dah kenal =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mereka ni biasa jadi pengomen tegar blog2 lain juga :)

      Padam
  24. Memang mereka terhebat.
    Kebanyakkanya saya kenal dan menjadi top komentar saya jugak

    BalasPadam
  25. terima kasih juga kak Farrah sudi singgah blog saya yang x seberapa tu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. alahai,..merendah diri pula adik akak yg sorang ni :)

      Padam
  26. xdan nk jenguk sgt december ritu kak farrah

    BalasPadam
    Balasan
    1. It's OK, Ayu. Faham Ayu sibuk dengan si comel Firash :)

      Padam
  27. Haritu mood kelaut. Tapi masih tersenarai jugak. Alhamdulillah :)
    Mintak mood rajin kak farrah sikit boleh x? Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tengok,...mood kelaut pun leh tersenarai. Macam mana kalau mood kedarat?
      Akak tak banyak mood rajin. Camne nak share ngan budak?

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...