728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Isnin, 5 Januari 2015

Tetamu Terhebat Sepanjang 2014

Kalau beberapa hari lepas saya buat entri mengenai Tetamu Hebat Disember, hari ni kita tengok pula 10 Tetamu Hebat saya sepanjang 2014.


10 Pengomen Terbanyak 2014


Jom ramai-ramai kunjungi mereka. Klik sahaja pada logo damask di atas setiap nama yang tertera :)

http://drshikinzainal.blogspot.com/
Domo Arigato, Shikin

http://drshikinzainal.blogspot.com/
Danke, Sis Jari Manis

http://sitiyangmenaip.blogspot.com/
Komapsumnida, CT Humairah

Shukriya, Amy J

Gracias, HSB

Merci, Scha

Dekuji, Zarul

Salamat,Nur As

Barkal, Wana

Syukran jazilan kathiran, Ayu

Insya Allah, ada sesuatu untuk kalian. Tetapi, saya tidak boleh hantar dalam masa terdekat sebab ada banyaaakkkk urusan yang kena didahulukan. Jadi, hal ehwal mencari hadiah untuk rakan-rakan dan trip ke pejabat pos perlu ditunda. Mungkin hujung bulan ni atau selewat-lewatnya pada bulan Februari. Maaf ye.

Bagi yang tidak tersenarai, jangan kecil hati. Anda komen atau tidak, komen banyak atau sedikit,..semuanya saya hargai. The fact that anda sudi singgah ke mari dah cukup besar ertinya. Nantikan kunjungan balas saya ye :)


70 ulasan:

  1. Tahniah kepada mereka semua.. mereka memang terhebat..

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah.. Wana turut tersenarai..tq Kak Farah..wana senang dapat kawan dgn akak dan dapat banyak info dan belajar perkara baru dari tower Kak Farah ni..sekali lagi terima kasih kakakku!!! ;D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wana, akak pun gembira sangat dapat kenal Wana yang sweet dan friendly ni. Akak suka dapat belajar banyak resepi yumyummm dan food yang best2 drpd Wana. Dapur Wana bessstttt! Thanks so much, dear. Moga ukhuwah yang terjalin akan berkekalan ye :)

      Padam
  3. terbaikk ! mmg jari jari yg rajin menaip. ^_^

    BalasPadam
  4. wah best nyer dapat 'sesuatu'.. tahniah kepada mereka. nak jugak!!! hihik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihih Insya Allah, mana tahu satu hari nanti ada rezeki eyja juga :)

      Padam
  5. assalam kak farah..

    wana ada entri untuk akak..kalau free, jemput ke blog wana ya..tq.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wana, thanks so much ye...terharu akak. Ini entri penghargaan untuk Wana,...wana tak perlu susah2 la :)

      Padam
  6. Memang pembaca setia diorang ni... =)

    BalasPadam
  7. ni semua kaki komen. heheh :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. kaki tangan mulut yg rajin komen :)

      Padam
  8. tahniah kpd semua tetamu hebat :)

    BalasPadam
  9. Tahniah semua...tak kecik hati pun sebab jarang singgah..klik RHB sikit..nak tengok bonus ado ke tak..heheheee

    BalasPadam
  10. memang gempak la! banyak hasil komen dioarang.. sya entah tak sampai seratus..ahahah.. tu smua maksudnya 'terima ksih' ya kak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alaa,..nana pun komen banyak gak. Yes, semua kat atas tu maksudnya terima kasih :)

      Padam
  11. aaaaaa Kak Farrah naaaa chowwa.. alamak blogwalking guna fon ni cem mano haaih nak save gambar. nanti cek kembali nak curi gambar hehe.. yahoooo tau aje kan nak kasi komapsunida hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alaaa damask tu just nak buat backlink ke blog korang je...
      Yesss,...memang komapsunida awal2 dah reserved utk CT ;)

      Padam
  12. thank you Kak Farrah pun sudi singgah komen pukal kat blog CT..
    nah *flyingkiss* seround pepagi ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kerja akak asyik menangkap kiss drpd CT je heheheh

      Padam
    2. hahaha okay ini lawak..
      i hev lots of flyingkisses to give kak..

      Padam
    3. Cukup..cukup...dah semput akak mengejarnya :)

      Padam
  13. wahhh..tahniah kepada mereka tersenarai...sebagai motivasi rakan-rakan yang lain..hehhehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. mereka ni semuanya peramah dan rajin2, sis :)

      Padam
  14. Tahniah semua..memang pengomen tegar..heheh

    BalasPadam
  15. Tahniah dekat semua :)

    Dapat belajar terima kasih dalam pelbagai bahasa juga ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe, bolehlah belajar perkataan baru sepatah dua :)

      Padam
  16. mmg rajin2 komen deme nih heehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bila nama kite nak ada kat situ? He He He...

      Padam
    2. tunggu masuk tahun baru tahun depan ya SS hihi

      Padam
    3. Hahaha ada rezeki ada tu SS :)

      Padam
    4. nampaknya lepas ni lebih ramai berlumba2 tinggalkan konmen hihi...si Farrah n mmg baik hati lah

      Padam
  17. tahniah untuk semua yang tersenarai :) memang terbaiklah :)

    BalasPadam
  18. Maceh k.Farrah siap buat logo tu:)
    Saya suka..suka..suka (Memey upin ipin)
    Hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alaa logo cinonet je, Shikin :)

      Padam
    2. Cinonet? Cantik tu kak Farrah;)

      Padam
  19. sedihnya tak masuk dalam list...xpe, tahun 2015 nak kejar Blogwalking banyak2....ehhehehe :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aippp, tak mau sedey2. Tak masuk list tak bermaksud akak tak appreciate :)

      Padam
  20. siap ada logo lagi...bagus kak farah

    BalasPadam
    Balasan
    1. ala zarul, logo ciput je supaya leh backlink kat blog korang.
      nak buat artwork/sijil,...i'm too old lah. Berpinar biji mata hihihi

      Padam
  21. dekuji... kak farah... (terima kasih kot)

    BalasPadam
    Balasan
    1. yes,...maksudnya memang terima kasih :)

      Padam
  22. bestnya lah dapat jadi tetamu terhebat... tahniah ^^

    BalasPadam
  23. doktor shikin tu yang paling banyak nampaknya
    dia memang hebatlah kan
    saya perasan kebanyakkan blog dia jadi top komentator =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Shikin ni memang rajin, YY. Akak selalu kagum dia masih lagi boleh blogwalking dengan kerjanya, urus anak-anaknya :)

      Padam
  24. Tahniah semuanya.
    Memang tak terkejar dengan diaorang yang rajin ni. ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Diorang ni pakai speedboat, mama :)

      Padam
  25. eh, shukriya la.. hehehhe.. you know me well, sistah! love it so much!!! thank you banyak-banyak :DDDDDD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahaah of course! I'm the one who should be thanking you la, dik!

      Padam
  26. Farrah...terharunya bila baca entri nih....nk beri something lagi..huhuh...terima kasih in advance...sis JM datang sini xde niat nk dpt habuan but niat di hati bals kunjungan kerana Farrah rajin tinggalkan komen di blog sis JM tuh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ala sis,...sekadar nak beri something sebagai tanda ingatan. Saya lagi terharu, ramai yang sudi singgah, bertandang, baca entri2 tower ni dan tinggal komen. Thanks pada sis juga rajin korek entri2 lama saya :)

      Padam
  27. wah wahhhh waaahhhhh
    tersenarai la
    hujung2 plk tuuu

    BalasPadam
  28. Terkejut nampak yg no5 tu. hehe. Tak sangka tersenarai. Harini bru sempat menyinggah :)

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...