Sabtu, 31 Januari 2015

The Bombers

Assalamu'alaikum. Selamat beristirehat di hujung minggu!

Inilah The Bombers saya - pengebom-pengebom tegar yang datang berkunjung ke FAMF Tower dari 19 - 30 Januari 2015. Mereka ni semua memang awesome! Ada yang sekali terjah dengan bom berbutir-butir. Ada juga yang setiap hari tanpa gagal meninggalkan jejak, kongsi pendapat, bergurau senda kat sini. Terima kasih banyak-banyak ye. Maaf, ada komen-komen yang belum sempat saya balas. Apapun, jom terjah dan kenal-kenal dengan mereka!


The Bombers





40 ulasan:

  1. ok2 jom terjah.... hihihi.... CT paling pemes boom bog ekin

    BalasPadam
    Balasan
    1. bhahaha.. skali skala time mood menjelma memang laju.. hehe

      Padam
  2. Tahniah semua pengebom terhebat.

    BalasPadam
  3. Pengebom terhebat ye kak Farrah ;) hihi

    BalasPadam
  4. yeayyy...semua mereka 15 org tu sis JM kenal termasuk Lieya Yaya dan cik Ash...kiranya ada 17 blog yg sis JM perlu terjah kerana mereka juga rajin tinggalkan komen di blog Jari Manis tu....terima kasih semua. Kalau lah di beri peluang berjumpa rasa nak belikan 'pelukan' kasih sayang kat korang semua nih heeee termasik Farrah tu

    BalasPadam
  5. Zarul Farhana!!!!! 12 hari 84 Komen? ahahahha...ni guna bukan guna bom tangan nih

    BalasPadam
    Balasan
    1. zarul pakai nuclear bom ni JM...hahhaahha

      Padam
    2. kalau nuclear nnt blog²,jiran kena tempias skali

      Padam
  6. ALAMAKKK...Bahaya ni banyak bombers.
    Kena ketatkan keselamatan negara.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahah... anis belum terjah blog kak shikin lagi nie..huhuhu

      Padam
    2. p terjah kaihh aniz... byk info perubatan

      Padam
    3. Huhu...semalam anizz dah terjah.
      Sampai berputar2 bola mata akak nak baca.

      Padam
  7. Cik Zarul Farhana pengebom tegar!

    BalasPadam
  8. kalo rasa ada tersedak tu cepat2lah datang blog Kak Farrah..
    mesti kena seru hohoho..

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah banyak kali tersedak dah nie..huhu

      Padam
    2. tulaaa keje asyik tersedak hakhak

      Padam
    3. bukan ada org kutuk ka tersedak hihi

      Padam
  9. kebanyakkan nama2 kat atas tu memang pengebom yang rajin2 belaka. hehe. tahniah

    BalasPadam
  10. blog akak ni wajib kena dtang. nnti kerinduan. waduh, gi mana sih? haa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang pun. Kalau lama x menyinggah mesti rasa rindu.

      Padam
  11. Tahniah semua..") Rajinnya dorang..

    BalasPadam
  12. pertama kali nama naik kat blog ni..hehehe.
    bbrapa bulan akan dtg mesti senyap.. wahahah..
    tahniah utk yg lain2 tu.. :D

    p.s/akak rajin balas komen kan..saya jarang,tp saya hargai smua yg sudi komen..hehe

    BalasPadam
  13. tahniah semua.
    anda semua memang ohsem.

    BalasPadam
  14. hehe..nak bom diorang gak lah!

    BalasPadam
  15. bagus mereka semua ni. ni yang buatkan blog tu sentiasa 'hidup'. =)

    BalasPadam
  16. hehehe...sonok tgk rakan2 singgah dan komen kannn...

    BalasPadam
  17. tahniah buat pengebom blog akak ni.. nina bru nk boom blog akak :) hehe

    BalasPadam
  18. Hello the Bombers.. my name is the hte Bombay ~

    BalasPadam
  19. Yeayyy...nama ada kat sana.
    Tapi, tak ler atas sangat..
    Hehe..
    Kena usaha lebih gigih ni.

    BalasPadam
  20. wahhh..ramainya bombers..hebaddd..

    salam perkenalan..

    datang dari Giveaway Travelog Oman IIUM by Blog Iqa :D

    PS : Nak Beli Chocolate MOist Cake yg Super Murah?

    BalasPadam
  21. tahniah semua
    ade yng xprnah nampak tu..

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...