728 x 90

Selasa, 10 Februari 2015

♪♫ Happy Birthday to You ♫♪

Selamat Hari Selasa! Tengah siapkan kad birthday untuk seorang jejaka yang amat meminati muzik. Tinggal nak hias bahagian dalam dan letak nama si penerima. Berhenti sini dulu. Nak pergi siapkan bahan mengajar untuk malam pulak. Tuesday blues untuk saya ;)

Happy Birthday Card (Music Theme)

Nak minta pendapat kalian sikit boleh? Decoration kat depan kad tu dah cukup ke atau nak tambah dengan reben hitam?


78 ulasan:

  1. pada nani dah cantik macam tuu :D

    BalasPadam
  2. :bagi saya... penerima seorg lelaki..so xpyh la bunga2 reben ni...
    lelaki suka simple2 ja..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tapi ni kena special consideration sikit, ZF. though dia lelaki, orang jiwa muzik ni ada lain sikit hahaha

      Padam
    2. Kalu macam tu bagi dia piano yang betul2... He He He...

      Padam
    3. Uishhh, bankrap saya kalau nak bagi piano betul2. SS nak sponsor ka?

      Padam
    4. piano yg leh keluarkan bunyi haiwan tu

      Padam
    5. xpernah mengenali org minat muzik.. xtahu mereka mm mna

      Padam
    6. letak riben putih + hitam la kak..
      hehehe..

      Padam
    7. piano yg ada suara bunyi haiwan tu ada jual..RM10 je..anak buat ada satu

      Padam
    8. simple lah tu ZF..mana da bunga n reben bagai..Farrah..kad tu dah cantik...kreatif tu

      Padam
    9. Yang bunyi haiwan tu bukan piano... Itu Biola putus tali... Kalu dengar boleh biol... Ha Ha Ha....

      Padam
    10. dalam hati ada taman hakhak..

      Padam
    11. Biola tu mcm gitar tapi kecik..

      Padam
    12. Piano mainan tu boleh bagi anak saya je lah..

      Padam
    13. Betul, baik tentu piano mainan bagi kat hero2 Shikin. Orang tu dah tentu tiap2 hari usik piano betul! :)

      Padam
  3. wah, nampak spesel sangat birthday card music theme tu..bagi pendapat wana la kan kak, mesti tambah comel kalau letak riben hitam ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tulah,..akak terfikir nak letak riben hitam,...riben gold pun cantik gak. Gold goes very well with black..

      Padam
  4. Balasan
    1. Heheh dp, jom nyanyi happy bithday sama2!

      Padam
    2. Sis JM - awal bulan 3, tapi kena siap awal2. Takut saya lupa + nak pos lagi.

      Padam
  5. Simple is beautiful... Sapekah Jejaka itu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul gak, SS. Banyak2 kang sarat sangat pulak kan,..
      Hahaahh SS dah mula jadi mata-mata. Jejaka biasa-biasa aja, SS :)

      Padam
    2. Farrah..nk berkenalan dgn Jejaka tu boleh? boleh minta dia nyanyikan satu lagu

      Padam
    3. Boleh tuju lagu? He He He...

      Padam
    4. Jejaka bukan kesayangan-lah. Sis JM nak kenal? Bisa bisa,..
      SS nak lagu apa? Lagu Ramlah Ram yg kau kunci cintaku ku tu boleh?

      Padam
  6. letak reben akak.. sebab nampak kosong lagi kat bahagian tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah Syida, tengah fikir2 gak ni :)

      Padam
    2. better riben dari bunga :-)

      Padam
    3. Bunga sangat tidak sesuai ;$

      Padam
  7. kreatifnya kak Farrah.. cantik jugak kalau tambah reben hitam+gold..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hitam & gold kan,..tapi kena cari reben yang kecil & nice. Kang letak yang besar orang confuse, nak bagi kad ke reben nih? :)

      Padam
    2. ya yang saiz kecil tuh.. memang masyuk laa dengan kad nih.. hehehe.. kalau yang besar memang nak hadiahkan reben tu laa..

      Padam
  8. Akak, tambah reben tu kak.. Nampak kemas!

    BalasPadam
  9. Saya setuju letak reben kecik je. Simple. Hitam gold ke. Okay gak. Hrhr

    BalasPadam
  10. Balasan
    1. Lace hitam,..mmmmmm tak terlalu girly ke namy?

      Padam
  11. hasil kreatif kak farrah nampak hidup... hihihi... jom kita main piano...

    BalasPadam
    Balasan
    1. nnati jemput2 singgah entry terbaru blog ekin...http://cikash.blogspot.com/2015/02/malaysia-best-blog-2015.html

      Padam
    2. Akak dah baca.
      I feel ver honoured. Thanks so much, Ekin :)

      Padam
  12. ehem..ehem..siapakah jejaka tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amboiiii, bukan main lagi masing2 buat spekulasi ye...jejaka piano ni kawan saya. Kerja sebagai ahli musik di Bandung. Ada yg mau kenalin?

      Padam
  13. Balasan
    1. Sebab Farah yg puji, akak nak tersipu malu2 biawak kat sini sat :)

      Padam
  14. kak farrah..
    blink2 dah mate ayu nie...
    santekknyeeeee
    nanti bufday ayu ade x card
    heheheheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Makanya kena email birthdate ayu kat akak. Akak buat kad reti, tapi bola kristal ahli nujum utk risik birthday adik2 bila tak ada ;)

      Padam
  15. hehehe dulu time skolah rendah ade kelas muzik.. tahu jugaklah nama note2..
    skarang hampeh.. hehehe..

    cantik dah Kak Farrah oooi =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak simply fascinate dengan cacing2 ni. Rasa comel je...dah cantik dah ehhh? Ok, thank u :)

      Padam
  16. cantik...x yah tmbh lg...simple n nice da tu

    BalasPadam
  17. Kalau sy yg jd jejaka tu sy rasa dah cantik sgt dah ni :)
    Hehe. Tapi kalo nk buh reben hitam pn ok sbb taufik pn pakai reben kt leher. Haha. Tetiba. Yg kt leher tu apa nama ye? Dah mengarut dh ni ^^

    BalasPadam
  18. aigooo! canteknyaaaaaa.. nak jugek leh x?hehehe *tak malu betol*

    BalasPadam
  19. Jatuh cintaaaa.. pandangan pertama.. kedua.. ketiga,, dan seterusnya... heee

    BalasPadam
  20. cantiknyeeee... dah cantikkk sgttt

    BalasPadam
  21. farra,tambah ckit reben gold kecik..sapa la yang bertuah tue..khaty nak juga..ngee

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...