728 x 90

Rabu, 4 Februari 2015

Wordless Wednesday - Poskad dari Jauh


Kiriman Orang Jauh


 Psst! Entri penuh bakal menyusul.


85 ulasan:

  1. Ehem...adakah poskad ni dari Aisya? tapi beliau di Jerman..hurrmmm dari siapa agaknya eh..dari SS ke heeee

    BalasPadam
    Balasan
    1. SS pegi Hong Kong ada ka kuda jenis tu... dri Jerman kot

      Padam
    2. Ke JM yang pos tapi buat2 tak nak ngaku? Ha Ha Ha...

      Padam
    3. hongkong ada apa ? hihihi.. jackie chan.. eh Datuk Jackie Chan..

      Padam
    4. JM suka pos tanpa nama hehe

      Padam
    5. sis JM p Thailand..mybe x...Thai byk gajah

      Padam
    6. Terang terangan ROMA mana datang nya Thailand hahaha

      Padam
    7. cepat! ceoat!....siapa boleh Guess nanti dapat adiah :-)

      Padam
    8. kalau JM yang ngepos..belum ngepos lagi dia dh HEBOH satu donia...

      Padam
    9. hahah.. thailand ade ke kat roma..adehh marah kak JM..hihi... kak aisya bagi la tu kannn... anis dh dpt gak.. tapi blum buat entry..huhu

      Padam
    10. Anis : Yezza...tapi betul ke Aisya? ntah2 Hanis..jeng..jengg..jengg

      Padam
    11. terjawab sudah la ye? hehehe

      Padam
    12. Hahahaah sorry sorry lama biar entri ni tergantung. Tak dan update entry proper lagi. Memang Aisya yang beri :)

      Padam
    13. tah² dari Cik Zarul Farhana pa....

      Padam
  2. Balasan
    1. Memang cantik, Khaty. Syok dpt tgk tmpt orang :)

      Padam
  3. jeng jeng jengg. siapakahh penghantarnyaaa. heheheh kak farrah buat saspen pulak hari ni :P

    BalasPadam
  4. bestnyer dapat poskad dari jauh.. yuhuu

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Ooo Aisya, memang istimewa dari oversea gitu..

      Padam
    2. Jauh poskad tu travel hihihi

      Padam
  6. untung dpt poskad dari jauh ;)
    kita yang dekat pon tak dapat ;(

    BalasPadam
    Balasan
    1. nanti ada la tu yg bagi..hihi

      Padam
    2. Betul2. Nanti adalah rezeki dapat sekeping dua :)

      Padam
  7. saspend ni.. siapa hantar.. bestnya dapatkan macam2

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul seronok dapat hadiah tambah dari rakan blogger

      Padam
    2. Ni yg makin semangat nak berblog.. huhu

      Padam
    3. memang buat kita makin semangat :)

      Padam
    4. Selalu ternanti2 kalau dapat tau hadiah dah dipos.

      Padam
  8. Cntiknya.. dari Roma.. auw ~ teringin nak pi sana... hi Kak Farrah!! ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi Firah! Lama menghilang,..busy ker?

      Padam
  9. wah cantiknya poskad..wana pun x sabar nak tau..heheh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rasanya Wana dah dapat agak daripada siapa. Cuma sebab poskad tu Roma, jadi keliru sikit :)

      Padam
  10. akak..kalau free nanti singgah blog wana ya..ada entri untuk akak.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. oh ye ke...ok wana, insya Allah akak akan singgah sana nanti :)

      Padam
  11. Wahh.. tahniah farrah dapat poskad

    BalasPadam
  12. Wahh. jauh poskad tu datang. Hehe tahniah kak farrah! ^^

    BalasPadam
  13. Balasan
    1. Peminat laaa... Ha Ha Ha..

      Padam
    2. Macam pernah ku lihat... tapi di mana yaaa...

      Padam
    3. SS yang hantar ni. macam ada klu ja

      Padam
    4. dah pernah jejak tempat ni..mesti la pernah lihat...

      Padam
    5. SS : di dalam Maharaja Lawak MEGA!!!!!!!!

      Padam
    6. Shah Alammmmm peaceeeee yooooo!

      Padam
    7. Hahahah dah jauh menyimpang sampai ke Shah Alam tuh. Aisya yang beri :)

      Padam
  14. Teringat hadiah SS belum direview.
    Sorry SS..belum sempat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. SS tu kebal x main lah rajuk2 nihh

      Padam
    2. eh, kak shikin punya hadiah hari tu menaang GA pun belum review.. comey aja muka kat situ.. hihi

      Padam
    3. mana leh..dia ada hati perasaaan gak hahaah

      Padam
    4. Review Shikin, jangan tak review. Nanti SS bawa hati,..sunyi kita semua :)

      Padam
    5. Amboi..... Amboiiiiii.... Amboiii... Haaaa kannn saka Azwan Ali dah maii... Ha Ha Ha...

      Padam
    6. Alamakkkkk...meh kait jari kelingking sikit! :)

      Padam
  15. Siapakah gerangnnya empunya poskad ni kak Farrah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Siti Aisya yang dok study kat Germany, Rose :)

      Padam
  16. Balasan
    1. jeng..jeng..jeng... *angkat kening*

      Padam
    2. @Scha - Yes, Scha. Drpd Aisya.

      @Anizz - hahah thanks sebab tolong angkat kening bagi pihak akak :)

      Padam
  17. hihi dari jauh ni cem tau tau saja sapa.. hihihi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh agak kan,... :) kenalan akak yang dok jauh & rajin hantar poskad berapa ramai sangat hehehe

      Padam
  18. suspen. poskad cantik pula tu. patung monster incorp pun hadiah ka kak farrah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Patung tu anak2 murid akak yang bagi, aRz.

      Padam
  19. Wah wah wah, siapakah penghantar poskad ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Si Aisya,...all the way from Bingen :)

      Padam
  20. cuma ada berapa orang ja yg suka bg poskad yg duduk jauh..hehehe.. tahniah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Nana. Akak ni kira bertuahla berpeluang dpt poskad drpd mereka :)

      Padam
  21. Balasan
    1. Nak ke? Nanti ada rezeki akak travel,...insya allah akak hantar :)

      Padam
  22. Macam tahu je dari siapa poskad ni :)

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...