728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Sabtu, 7 Mac 2015

Bertenang dan,...

...nikmati hujung minggu kalian =)

Credit
Salam hujung minggu, semua! Apa plan menarik untuk hari ini dan esok? Saya akan berada di luar sepanjang hari. Konon-kononnya nak santai dan rehat-rehatkan minda. So, I'll be away from the net. Hutang blogwalking dan balas komen buat sementara waktu ye. Apa-apa entri yang 'muncul' selepas ni, semuanya auto publish.

Oh, lupa pulak. Pemenang Jom Cuba Nasib, insya-Allah akan diumumkan by malam ni. Maaf lambat sikit. Saya sibuk dengan anak-anak cilik minggu ni. Lagipun, nak minta tolong yang tukang beri sama-sama pilih nama.

Tata Titi Tutu!


52 ulasan:

  1. enjoy your holiday Farrah!....ni yang jelly melly nih..sis JM stay kat umah jeww

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama lah dengan Ros. Dok umah je :(

      Padam
    2. Saya pun tak ke mana2 yg special. Saja jalan2 kat luar,...rehatkan otak.

      Padam
  2. Balasan
    1. Dah nak habis April baru saya sempat balas komen SS ni.
      Happy weekend, SS :)

      Padam
  3. hujung mggu duk umh jeeee..
    waaa bosan..

    BalasPadam
  4. happy weekend farah, jumpa lagi esuk lusa hehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rindu nak bertandang ke dapur Kak Noor :)

      Padam
  5. Selamat berhujung minggu Kak Farrah :)

    BalasPadam
  6. yeah...enjoy our weekend! happy weekend akak...

    BalasPadam
  7. Selamat berhujung minggu kak Farrah:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat berhujung minggu utk ros juga :)

      Padam
  8. Saya memang sebulan ni goyang kaki kat rumah jap hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak reply ni dah hujung April,..dylla masih goyang kaki ke?

      Padam
  9. selamat berweekend kak Farrah ^^

    BalasPadam
  10. Farrah pergi mana weekend ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Minggu ni ada juga plan nak pergi somewhere tapi bergantung pada keadaan.

      Padam
  11. sempat pergi kndri smlm.. hari ni plan nk ke UUM xdpt
    .sbb sakit dtg balik.. rehat ja kat rumah..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. ZF sakit apa? harap bukan sakit hati ye heee

      Padam
  12. Happy weekend semua.
    Hari Sabtu saya di SINI.
    Hari ni kat Perlawanan bola sepak nye pulak:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Seronok tgk Shikin beraktiviti dgn 3 hero :)

      Padam
  13. saya terlepas bab ini klau tak mesti dah menang hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. confident je aRz tu heee

      Padam
    2. Tahap confident arz yg mahal tu :)

      Padam
  14. hehehe sama laa entry ujung minggu semuanya autopublish.. nampak jugak sentiasa update..

    BalasPadam
  15. wana hari ni dok umah rilek ja..depan laptop sekarang..bw blog kawan2 ;D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wana..kita serupa..weekend je msti nk blog walk..malas nak cat walk

      Padam
    2. Wana minggu ni buka booth, sis JM dah balik dr korea ke belum agaknya,..

      Padam
  16. weekend xleh p mana2.. servis kereta.. hhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada 2 hari lah Syida..x kan dua2 hari tu g servis kete..ohh..ada 2 buah kereta ehhh hee

      Padam
    2. Analisis sis JM bukan main lagi :)

      Padam
  17. selamat hujung minggu Kak Farrah..
    duduk duduk rilek2 ya..

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...