728 x 90

Ahad, 8 Mac 2015

Dan Aku Galau - Fredy (Easy Chords)

Lama dah tak upload chords. Saya pun agak sibuk belakangan ini. Memang tak sempat nak sentuh si Kapok. OK, lagu dari seberang lagi. Dan Aku Galau oleh Freddy. Lembut je 'cecah telinga' hehehe.

Nak dengar? Klik sini.

Dan Aku Galau - Fredy (Easy Chords)
Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.


(Intro)
C F Dm G
F C Dm G


C                              Am         C               G
Malam hingga malamku hanya ada kamu
F                               C     Dm       G
Yang tak pernah hilang dari fikiranku
C                          Am           F         G
Setiap detik hidupku menantikan kamu
F                        C                Dm    G     C
Selalu ada waktuku tuk memimpikanmu
F                           C             Dm     G     C
Selalu ada waktuku tuk memikirkanmu


C                             Am      Dm           G
Dan aku masih di sini menanti dirimu
Dm                  Em      Am           Dm
Yang hilang bawa cintaku dan hatiku
                 C        Am    Dm              G
Terlalu lama sendiri tubuh jiwa rasaku
             Em
Tak berdaya
  A                         Dm       G            C
Hancur tak berarti lagi dan aku galau


C F Dm G
F C Dm G



           C                   Am     Em            G
Aku menantikan kamu dalam kebimbangan
F                        C                     Dm     G
Dalam pengharapan aku semakin dalam
C                       Am       C                   G
Dimanakah dirimu kapan kau kembali
         F         G    Em      Dm   G           C
Dengarkanlah kekasih, ku rindu padamu


C                             Am      Dm       G
Dan aku masih di sini menanti dirimu
Dm                Em      Am             Dm
Yang hilang bawa cintaku dan hatiku
             C        Am         Dm               G
Terlalu lama sendiri tubuh jiwa rasaku
            Em
Tak berdaya
  A                        Dm       G             C
Hancur tak berarti lagi dan aku galau



DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.


50 ulasan:

  1. GALAU? jap nak cari dalam kamus

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah dapt ke jwpn nye JM? nk tau jugak hihihi

      Padam
    2. Deanna : Kamus TERBAKOR!

      Padam
    3. ZF : tanya cikgu Fafrah...

      Padam
    4. Kak Jm: GALAU perasaan bergelora kut... hihihi...

      Padam
    5. Maksud GALAU mengikut Kamus Bahasa Melayu iaitu kebisingan, kekacauan;bergalau terlalu ramai dan sibuk, kacau-bilau: bunyi suara orang..

      Padam
    6. kiranya "dan aku kekacauan" lah ye atau dan aku kacau bilau

      Padam
    7. haaa tudia masing-masing cari maksud hihi..

      Padam
    8. pandaiiii anak-anak murid cikgu!

      Padam
  2. Tak pernah dengar lagi lagu ni...:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Silalah dengar kalau nak layan jiwang :)

      Padam
  3. ok..nanti wana nak dengar la lagu ni..

    BalasPadam
  4. Kak Farrah pandai main gitar keee?! Wah boleh ajar saya yang baru terkedek kedek nak belajar ni hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Taklah pandai sangat. Kategori terkedek-kedek gak. Kang akak ajar tetiba Dylla pandai main cello ke biola ke hahahaha :)

      Padam
  5. oooo.. langsung xtau psl kod..
    ikan kod saye knl..
    hihi

    BalasPadam
  6. salam kenal. singgah sini terus follow. jom tukar link, kalu sudi meh terjah ngumah saya gak.. maseh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam kenal. Terima kasih sudi follow blog saya ni.

      Padam
  7. boleh tengok jelah.. tak paham.. hehe.. nanti nak dengar lagu ni.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak pe,..tak paham abaikan je :)

      Padam
  8. Balasan
    1. hihihi apa yang bagusnya tu, intan :)

      Padam
  9. macam comel je fredy tu.. hehehehe.. sedap gak lagunya ^^

    BalasPadam
  10. xpernh dgr plak lagu ni..nanti nk carik kt utube lah hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. dalam utiub x de...cari kat You Tube heeee

      Padam
    2. Yess, cari di YouTube, bukan tiub-tiub lain :)

      Padam
  11. bukan lagu galau hatiku tu ka.. sapa tah nyanyi...

    BalasPadam
  12. Xpernah dgr lagu ni... lama tak layan lagu sejak pencen dj radio on9 huhuhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alamakkk terlepas tulis huhuhu... dulu2 loni percen dah la

      Padam
  13. Belum dengar lagi.. Nanti nak cari la

    BalasPadam
  14. dak pernah dengar lagi.. memang lagu2 baru slalu kutip kat blog Kak Farrah eehehe..
    jap nak p dengar kat utube..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa, ni kalau CT mood nak layan blues bolehlah dengar. Kalau tak, gi cari lagu2 abam KPOP ye

      Padam
  15. okay dah dengar.. eheheh.. sentimental sungguh =)

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...