Ahad, 15 Mac 2015

Runs in the family,.. ;)

Menghabiskan masa baca pelbagai majalah dan risalah yang ada kat hospital ni. This one is very funny!


Patient: The problem is that obesity runs in the family.
Doctor: No, the problem is that no one runs in your family.


:D :D :D



67 ulasan:

  1. Balasan
    1. Memang amboiii jawapannya kan,...

      Padam
  2. Balasan
    1. Loh...ZF! buat2 tanya lak ;-)

      Padam
    2. SS pon x paham! Maksudnya apa?
      * ZF kite geng!

      Padam
    3. Kononnya si patient ni nak blame sejarah keluarga lah.....obes sebab keturunan. Itu yang dia kata obesiti runs in the family.

      Tapi doktor tu sangkal lah,...masalah sebenar bukan sebab keturunan,...sebab satu family malas exercise! (No one runs in the family.)

      Padam
    4. jadi kena laa rajin exercise.. hehehe..

      Padam
    5. macam upin ipin plak jawapan kak Farrah tuh.. hehehe..

      Padam
  3. No, the problem is that no one runs in your family? ahahaahha....kelakar pulak Dr tu...bukan Dr Shikin kan yg jawab tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahhaa... kalau dr shikin jawab, kat situ tertera nama DR. shikin.. hehe

      Padam
    2. yang pasti dr shikin blum masuk majalah..hik.hik..

      Padam
    3. agak2 nya apa jawapan dari Dr Shikin kan?

      Padam
    4. ada tak yg nak tahu jawapan dari lokter JM heee

      Padam
    5. Dr SS boleh jawapkan bagi pihak Dr Syikin...

      Padam
    6. Haaaaa DR SS leh jadi proxy DR Shikin ;)

      Padam
  4. nak kurus mkn nasi sebiji je sehari :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak yah makan je terus, susah2 ja nak masak sebiji..haha

      Padam
    2. masak seperti biasa...tapi jgn mkn..mkn sebiji je yg lelain tu beri org lain mkn..biar dorang gemuk ahahah

      Padam
    3. JM... Nak kurus... Baring atas jalan... Tunggu lori balak!

      Padam
    4. SS itu bukan kurus dah.. itu namanya membunuh diri.. huhuhu lori balak tuh..

      Padam
    5. Makan sebijik nasi buat buang tenaga je, Sis JM. Kalau ikut style tunggu lori balak SS tu lagi naya,..tu bukan setakat kurus,...tulang daging berkecai lunyai dah!

      Padam
  5. Ok, that stabs right thru my heart kahkahkah

    BalasPadam
  6. hahahahaha. panahan menusuk ke dalam kalbuuuuu

    BalasPadam
    Balasan
    1. ss, orang yang gemuk je akan terasa.. hehe .. oooppss (sambil tutup mulut)

      Padam
    2. eh salah,, bukan SS la tapi SN,.. hehehe... sory scha

      Padam
    3. Hahahahah comel DP mistaken identity jap. Scha, tang 'tak berlari' tu memang terasa....sakitnya tuh di sini!

      Padam
  7. Balasan
    1. Wahhhh, mbak JM persis Farah Quin ;)

      Padam
  8. bila kat dalam ward memang bosan giler, tahap cipanzi.. macam saya dulu admitted sebab viral fever, hari2 kat hospital habiskan masa tengok tonton je kat dalam ipad

    BalasPadam
    Balasan
    1. best apa..mkn FREE hihih

      Padam
    2. Saya sis,...dalam banyak2 makan,...makan kat hospitallah tang tak best!

      Padam
  9. Okay, kelakar habis ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Farah : kalau kelakar habis!...dh x kelakar lah hihih

      Padam
    2. Baca lagi sekali,..dan lagi,...dan lagi,...kelakar tu recharge takkan habis ;)

      Padam
  10. No one runs in ur family.. sentap habis..kah..kah.. bosan kan kalau dlm ward.. w/pun teman org..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Syida sentap? sah..dah lama x berlari nih

      Padam
    2. Betul, Syida. Akak ni penat mengalahkan orang yg sakit. Busan toksah cakaplah!
      Sis, saya kerap niat tak berlari,..tapi tak lari-lari. Huhuhu

      Padam
  11. kelakarnya jawapan doktor tuh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ntah2 doktor tu pun GEMUK hihih

      Padam
    2. kan kak JM.. tuh yang jawab macam tuh.. hehehe..

      Padam
  12. assalam akak..

    wana jenguk tower akak..dan klik2 nuff2 ^_^

    BalasPadam
  13. eh rasanya ini family saya ='D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dalam family akak, akak sorang je malas 'berlari' huhuhu

      Padam
  14. Hahahaha..kelakar ayat dia..:)

    BalasPadam
  15. Hahaha...xde yang berlari tu pasal obes maksud doc tu :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Gi salahkan faktor keturunan plak ;)

      Padam
  16. TErasa kenal batang hidung sendiri huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihihi...ekin n abg sama2 saiz muka pun nak iras2 siap ada tnya adik beradik ke...sijil nikah pun xada ada kat kelate huhuhu

      Padam
  17. ni nak salahkan doc ke nak salahkan pesakit ahahaha..
    dedua betol miahaha.. tapi sokong doc lagi..

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...