728 x 90

Sabtu, 28 Mac 2015

Sabtu yang Indah

Hmmmmmmm,......

Credit

Salam Santai Sabtu! 
Apa caption yang sesuai untuk gambar ni?


47 ulasan:

  1. Sabtu yg x indah.. kena kerja sampai petang..huhuhuuukk..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak pe. Abis kerja nanti indahlah :)

      Padam
  2. nak pegi Korea..nak layan bunga SAKURA!

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha... klaka kak JM... korea jugak.. :)

      Padam
    2. sudah jatuh hati pada mamat hensem ahahah

      Padam
    3. Dia x leh tengok orang kacak!

      Padam
    4. bak mai laaaa sorang.. pinang dia dengan bismillah..

      Padam
    5. Amboi amboi amboi,..bukan main lagi misi nak pinang anak teruna kpop!

      Padam
    6. uuuuuish Kak Farrah.. abam kepop tu hahaha..

      Padam
  3. Jadilah seperti bunga sakura walaupun hidupnya singkat tetapi menggembirakan orang lain...

    BalasPadam
    Balasan
    1. sungguh PUITIS..komen paling Winn....u win my heart

      Padam
    2. fuh sis SS, memang sedap sangat dah quote sis tuuuu :D

      Padam
    3. pergghhh....kagum dgn komen SS.....tahniah SS...hihihihi

      Padam
    4. oooomaigad !! SS berpuitis kau..

      Padam
    5. Kasi laaa SS peluang nak jiwang karat skit Siti Yang Menaip

      Padam
    6. Haaaa jangan main2! Sekali SS buka mulut bermadah pujangga, banyak kali orang nganga :)

      Padam
    7. gua tak sangka.. SS macho kita pandai puitis2..

      Padam
  4. cantiknya aku macam bunga sakura haha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha betul, kak Noor. Expression mukanya dah mcm sakura dah tu!

      Padam
  5. entri khas untuk Kak Farrah..
    singgah jap.. nanti daku kembali lagi..

    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2015/03/terima-kasih-handbag-hook-dari-kak.html

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. Tarik....lepas...tarik...lepas :)

      Padam
  7. Sabtu hari xndah kak... putus harapan kecewa lagi... sob sob.... rasa terg

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nape ni? Sedey je bunyinya...

      Padam
    2. Xde rezeki lagi huhuhu... cik P mai huhuhu...kena p mengurut lepas ni la...adessd komen akak yg terbaru 7 tu kat blog ekin g terpadam la semuanya guna hp kecik gini la...

      Padam
  8. indahnya hari sabtu,.. hehe

    BalasPadam
  9. teringat ngn citer....para-para sakura suatu ketika dulu hihihi

    BalasPadam
  10. siberiaaaan husky comelnya..

    cantik.. skarang ni fenomena sakura malaysia. depan rumah CT ada pokok sakura tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang cantik! Thanks CT share ngan akak gambo tu. Jangan lupa selfie.

      Padam
    2. selfi ??? hahahaha sekali sekala je.. kalo kite cantik cem haniz zalikha lainla..
      hari hari boleh selfi hahaha..

      Padam
  11. hari sabtu kemarin adalah hari paling sibuk dan meletihkan..jadual wana padat sangat!! huhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kat sana panas tak, Wana? Seharian di luar tu, jgn lupa rehat. Recharge energy :)

      Padam
  12. caption " jangan sentuh" hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahaha akak gelak besar bila otak dah relate ngan caption Arz ni :)

      Padam
  13. sabtu yang terindah.. hehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amboiiiii, terindah tu yg mahal!

      Padam
  14. Balasan
    1. Yess...pura - pura sakura gitu :)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...