728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Selasa, 3 Mac 2015

SEGMEN BLOGWALKING BERSAMA DYLLAREZAN

Lama dah tak join segmen begini. Jom kita meriahkan segmen Dylla ni dan pakat blogwalking ramai-ramai =)

Klik pada banner untuk turut serta :)


42 ulasan:

  1. all the best kak Farrah..

    BalasPadam
  2. SS blogwalking sini... Hi Hi Hi...

    BalasPadam
  3. assalam kak farrah cayang..wana datang lawat akak..rindu nak lepak kat tower akak ni.. ;D

    BalasPadam
    Balasan
    1. jemput-jemput, buat cam tower sendiri :)

      Padam
  4. selamat bersegmen n happy blogwalking kak..

    BalasPadam
  5. selamat bersegmen kak Farrah! ^^, saya klik2 iklan sekali. hehe. sorry, baru dapat singgah sini

    BalasPadam
    Balasan
    1. Merci, Amy. Tunggu akak singgah umah Amy pula ye...

      Padam
  6. Selamat Blog Walking ye Farrah

    BalasPadam
  7. Selamat bersegmen Kak Farrah :)

    BalasPadam
  8. Balasan
    1. rindu jugak! mmuuahhhhh!

      Padam
    2. Mmuahhh balikk. Jagaa diriii kakk

      Padam
  9. selamat berblogwalking kak farrah..

    BalasPadam
  10. AS'SALAM...
    selmt bsegmen =)

    BalasPadam
  11. halluuuuu singgah jejalan sini dari segmen yang sama..done follow awk^_^ ...Sha ahli lembaga pengarah #465

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Sha. Welcome to my tower :)

      Padam
  12. lama tak join segmen T.T takleh kasi komitmen..
    selamat berblogwalking Kak Farrah =)

    BalasPadam
  13. selamat bersegmen farrah. tira follow sini lah ye ;)

    BalasPadam
  14. salam...dtg balas knjungan dr segmen yg sm

    BalasPadam
  15. Good luck akak.. ekin blh join GA blog yg ekin dah follow buat masa ni

    BalasPadam
  16. Assalamualaikum, saya datang bertandang dari segmen yang sama. Sudi-sudi singgah ya ;)

    izzahazryna.blogspot.com

    PS : Sudah follow akak :)

    BalasPadam
  17. Hi Kak Farrah! Keputusan cabutan bertuah untuk Segmen Blogwalking Bersama Dyllarezan dah keluar hehe

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...