728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Sabtu, 28 Mac 2015

Selamat Bergelap!

Earth Hour dari FAMF Tower :)

Feeling-feeling sikit ;)



37 ulasan:

  1. kite xbergelap pon.. huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak apa...tiap2 hari leh buat earth hour sdiri ;)

      Padam
  2. Balasan
    1. haha.. betul.. Kasim.. mana kau kasim...

      eh silap, kasim yang tak nampak.. hehe

      Padam
    2. Itu namanya earth hour automatik :) tak tah kempen2 pun kan...

      Padam
    3. Modal Kasim cuma garfu je... tak yah bayo bill letrik...

      Padam
  3. ehhh....lupa plak nk bergelap...huhuhu

    BalasPadam
  4. Bila start bergelap tu sis?

    BalasPadam
  5. akak bergelap..? kami bergelap sebab kuar p makan.. mujur kedai x brgelap..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nasib baik,...klu tak, ada yg food masuk idung pulak :)

      Padam
  6. akak malas nk bergelap haha tak sporting langsung kan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak pe, kak. Janji kita tak bazir tenaga sudah. Event ni just for fun utk pupuk awareness. Klu sibuk2 earth hour setahun sekali, tapi hari2 lain dok membazir tak guna juga :)

      Padam
  7. terlupa suda....tapi rumah tetap gelap sbb takde orang..

    BalasPadam
  8. tak bergelap sebab wana dirumah pengantin dalam acara potong kek..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ohhhh sungguh tidak sesuai bergelap gelita :)

      Padam
  9. terlupa nak tutup lampu apa bagai.. tengok2 jam dah terlepas sudah..

    BalasPadam
  10. farra..time tue kan tetiba memang tak dak letrik bab hujan ngan kilat sabung menyabung..

    BalasPadam
  11. x sempat bergelap sbb tgh mkn kt luar ms tu ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oohhh tengah mamam kena ada lampu ;)

      Padam
  12. siang tu dah ingat, sampai masa lupa..haha.. haram nak padam lampu.. hehe

    BalasPadam
  13. Tak perasan pulak bila earth hour ni...hehhe

    BalasPadam
  14. hari bergelap dah tamat...baru nk baca entri nih

    BalasPadam
  15. alololoooo comelnya bekas lilin tu

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...