728 x 90

Khamis, 26 Mac 2015

To Do List...Blogwalking


Hahaha! Siapa yang biasa buat begini?
Credit

Padahal, buat apalah nak dimasukkan dalam 'To Do List' kalau kerja tu dah nak siap/selesai. Just for personal satisfaction. Untuk puaskan hati. Rasa berjaya lah konon-kononnya sebab dapat sempurnakan kerja ;)

Saya tengah buat 'To Do List'. Kerja-kerja dah melamun, bertimbun, berlonggok dan apa sahajalah yang seangkatan dengannya. And of course,..antara senarai utama saya ialah blogwalking. Masih tak dapat rentak lagi nak balas kunjungan kalian semua. Insya Allah, saya akan tiba juga! Semangat ni...siap buat senarai lagi rumah siapa nak terjah!


46 ulasan:

  1. Korang jangan lupa siapkan kuih dan duit raya... Cikgu Farrah MF nak marhaban dari umah ke umah! Ha Ha ha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. laa sejak bila kak Farrah ada buat marhaban nih.. hehehe..

      Padam
    2. alamak..kalau camtu, raya baru Kak Farrah sampai.. hehee

      Padam
    3. hahaha... nk tumpang sekaki la marhaban...tapi jadi sora belakang ja

      Padam
    4. hari2 kat blog ade coffee..hihi..kuih2 dh expired la...huhu

      Padam
    5. sanggup ka mai sampai penang ? hihi..

      Padam
    6. hihihi mai singgah sampai penang =P miahaha.. amboi pepagi Kak Farrah dah ketuk pintu rumah kiteeee..

      Padam
    7. saya dah sediakan pasemboq

      Padam
    8. Bagus ...bagus....macam2 ada!

      Padam
  2. Jangan lupa terjah umah saya tau.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya Allah, Intan. Memang dalam senarai :)

      Padam
  3. Farrah, saya punduk terkial-kial lagi nak blogwalking.. kerja menimbun setiap hari, nak bw satu2 followermasih tak dapat lagi nak laksanakan.. huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Don't worry, Intan. Utamakan kerja2 yang menimbun tu dulu. Nanti ada masa senggang barulah ziarah tetangga hihihi

      Padam
  4. jangan lupa singgah blog shahril yee . singgah sini sambil klik nuffnang . jom klik shahril punye plk ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya Allah, Shahril. Thanks ye :)

      Padam
  5. Tak pernah pula buat macam ni sebelum ni. Lepas ni boleh cuba la :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahah tak buat pun tak pe, Farah!

      Padam
  6. Meh laa jengah rumah Eyda yang comel nih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eyda jamu nasi goreng kat umah dia....

      Padam
    2. boleh jer kalau nak makan nasi goreng.. hehehe..

      Padam
    3. Kalau tak de nasi goreng, jamu lauk masak kicap pun ok, eyda hihihi

      Padam
  7. To do list syida selalu kelaut..haha.. tak pernah nak ikut list..main bedal je buat mana rasa nak buat.. heehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tiup pelampung ke ke laut tu?

      Padam
    2. same la... yok yo ooo je buat..hahah... tapi kengkadang buat aje..hihi

      Padam
    3. Akak sedih bila dah buat to do list, tapi lupa nak tengok list tu balik. Adehhhh!

      Padam
  8. x leg buat to do list nnt semuanya trs x menjadi hahaha

    BalasPadam
  9. hari ni nk cuci bilik air nak basuh rumah nak cuci baju nak masak...woww!! banyak my to do list hari ni tapi priority adalah Blog Walking..siap lah korang semua!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Blogwalking tetap keutamaan sis JM kita :)

      Padam
  10. tengah2 malam ni turn CT plak nak blogwalking.. aduuuus ramai..

    buat list macam ni kalo jalan2 je..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh my future travel guide,... :)

      Padam
  11. kak farrah pun rajin jenguk blog wana..thanx banyak ya kak dan wana sangat hargainya.. ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks to you too, Wana. Penat2 pun sempat singgah sini :)

      Padam
  12. kekadang sangat penting juga nak buat to do list kan kak..rasa puas bila dah siapkan kerja yang di listkan.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betullll! Feeling dapat settlekan list tu yang mahal.

      Padam
  13. Nad lamaaaa sgt tk blogwalking....blog akak kira first sekali terjah...lepas ni blog sis JM n kak shikin pulak...

    BalasPadam
  14. saya pernah wat to do list tapi saya jenis mulut cakap lain, pergerakan kata lain. hahahahahha.... kompem x buat... saya kena jadi spontaneous.

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...