728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Selasa, 28 April 2015

Giggling Kih Kih Kih


Happiness is giggling :)

Sometimes you just have to! It's FUN!
Ada apa-apa yang buat kalian giggle hari ni?
Atau dua tiga hari belakangan ni?

Saya dan Bott terkekeh-kekeh mengenangkan odisi kami makan-makan di sekitar TESCO dan The Curve sementara menunggu kereta diservis. We were there seawal 7 pagi (nak elak traffic jam punya pasal) sehinggalah pukul 4! Jalan-jalan cuci mata dan shopping barang sikit-sikit.
Shopping untuk perut yang terlebih sudah!
Pengsan! Sebab dah racun perut dengan macam-macam kihkihkih.


Psttt! CT Humairah, betullah cakap CT tu. Akak patut gi tengok wayang, buat movie marathon je kan...hari ni badan sakit-sakit!


26 ulasan:

  1. bila ya yang terkini ketawa terbahak2? uhh tak ingat laa, takat happy skit2 tuh ada laa..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak tak bahak2 sebab perut kembung,...akak kekeh-kekeh je :)

      Padam
    2. kekeh pun kekeh laa.. hehehe..

      Padam
  2. aiyooo....shopping untuk perut adalah kegemaran sy....hehehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Best kan, sis :) shopping for tummy,...

      Padam
  3. gi la tgok wayang...citer Avengers...haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah Ezwan, akak salah strategi. Patut gi tengok abang Tony & kroni2nya hati tu.

      Padam
  4. lamanya..7 pagi until 4pm? kalau sis JM mmg mati kutu lah

    BalasPadam
    Balasan
    1. kutu banyak erk.. baguslah mati..haha

      Padam
    2. kalau x mati..sudah tentu akan minta tips dari Suida

      Padam
    3. Hahaha suida byk tips utk rambut dan kepala, sis :)

      Padam
    4. Jay Emm kutu beras dah naik rambot! Parohhhh!

      Padam
  5. movie marathon.. pastikan jgn tidur je..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kononnya tak nak tgk wayang sebab rugilah,...akak ni suka bobok dlm cinema ;)

      Padam
  6. Balasan
    1. Memang lama. Kebetulan buat major service,...makan empat lima jam at least huhuhuhu

      Padam
    2. Owh... ekin pun hari ahad baru ada peluang keluar dgn abg p shopping barang dapur hirup udara segar...

      Padam
  7. Kadang-kadang dgn gelak je boleh hilang semua masalah (walhal taklah hilang semuanya pun) cuma rasa lega sikit kepala ni. Terapi gelak orang kata..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setuju, Gee. Buat terapi kan,..just to let off some steam :)

      Padam
  8. wahh..memang penat tu kak..boleh bengkak kaki berjalan..tapi kalau sambil shopping sakit kaki tak terasa..tapi bila dah sampai rumah..nak buat kerja pun dah tak laratkan..huhu..

    BalasPadam
  9. kan.. i told yaaa.. lepas nak tengok 3 movies hahaha.. sempat tido kat curve tu lagi.. hehe.. lama gilaaa dari kul 7 tu smpai kul 4 isk isk.. tukang apa lama sngt tatau.. ayam penyet pi dak ?

    BalasPadam
  10. Memang berjalan sakan namanya tu...hehe..lama giler..xpe2, exercise sekali sekala...hehehe

    BalasPadam
  11. ketawa banyak pun sakit perut.. hehe
    tp serius hilang tekanan :)

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...