728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Rabu, 1 April 2015

GIVEAWAY BY KAMEQ DEANNA

Mari ramai-ramai kita meriahkan GA kedua anjuran Sis Deanna.

Klik pada banner untuk turut serta :)

Banyak,...saya ulang...BANYAKKKKKK hadiah menarik yang menunggu pemilik atau tuan baru. Berminat? Klik banner di atas cepat-cepat!


31 ulasan:

  1. Wahhh sis deanna buat goveaway boleh join ni.... bila tamat kak farah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lama lagi,..sampai tengah bulan 5 :)

      Padam
    2. Harap boleh join... kak laptop ekin xblh baiki lagi huhuhu... mother board n kipas rosak dlm rm600 huhuhu.. xdang pitih lg

      Padam
  2. wahhh..wana pun nak join GA deanna tu kak farrah..apapun, all the best ya kak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jangan tak join, Wana. Hihihih thanks & all the best to u too :)

      Padam
  3. gud luck kak farrah
    nak join jgak la ni

    BalasPadam
  4. lamanya giveaway nih.. nak join laa.. apapun good luck kak Farrah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. u r welcome.. dah join sudah.. semoga ada rezeki buat kita..

      Padam
  5. lamanyaaa give away ni.. okay CT bookmark dulu..

    gud luck Kak Farrah =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lama,..ada byk masa lagi. Thanks, dear.

      Padam
  6. Deanna : kalau x join tapi nak hadiah..boleh?

    BalasPadam
    Balasan
    1. dpt jugak...hadiah senyuman paling manis...hahahah

      Padam
  7. Good luck farrah.. kite tak sempat lagi nak terjah blog orang lain. Huhhu

    BalasPadam
  8. Terima kasih sebab sudi join GA sy yang tak seberapa ni...hihihihi

    KAMEQ DEANNA

    BalasPadam
  9. Thanks for the wish, semua :)

    BalasPadam
  10. Good luck.
    Singgah dari GA yang sama dn follow sini (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/04/giveaway-by-kameq-deanna.html

    BalasPadam
  11. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  12. Tahniah....farrah salah seorang pemenang GA Kameq Deanna....jangan lupa tuntut hadiah yer....heheheh

    SENARAI PEMENANG GA KAMEQ DEANNA

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...