728 x 90

Sabtu, 11 April 2015

Lena Lelap

Salam hujung minggu!

Credit

Bestnya,... :)

Rasa nak blogwalking,...tidur dululah
Rasa nak tulis entri baru,...lebih baik bobok dulu
Rasa nak memetik dan bermesra dengan si Kapok,...dalam mimpi OK gak! ZzzzZzzzz


Jumpa lagi nanti!
 

32 ulasan:

  1. Benda paling best sekali..:) selamat beristirehat dan berhujung minggu Kak Farrah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Same goes to you, Cik Mimie :)

      Padam
    2. Weekend sekarang sekejap je..huhu..tak puas berehat..:)

      Padam
    3. Betul kan,...tau2 dah kena start minggu baru!

      Padam
  2. selamat beristirehat kakakku.. ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih byk2, Wana. Wana pun rehat gak,..kaki tu belum baik betul kan..

      Padam
  3. Balasan
    1. Silakan SS...silakan. SS nak perform nyanyi lagu sekali pun boleh!

      Padam
    2. SS nak tuju lagu untuk girlfriend SS... Dengan ucapan... Pa bila larut malam... tu jeeee... he he he...

      Padam
    3. Spek mata hitam jangan lupa pakai.
      Tara kuca! Tara kuca!

      Padam
  4. Balasan
    1. Kita sambung malam pulak, Anies :)

      Padam
  5. betul..nikmat betul tido takde gangguan

    BalasPadam
  6. hai Kak Farrah.. memang sungguh2 nak mengulit mimpi ni.. apa kes ? hehehe..
    kaloooo hujan lagilah nikmat =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Penangan obay batuk, CT. Memang nak tido je rasanya :)

      Padam
  7. Tak sabar nak rehat puas-puas lepas exam ni :)

    Selamat berehat, kak Farrah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Farah. Good luck utk exam, Farah. Struggle2 dahulu, kita rehat kemudian :)

      Padam
  8. Tidur itu best. Sekian. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Fakta yang tak dapat disangkal!

      Padam
  9. tdo adalah perkara yg yang paling nikmat dalam hidup selain dari dapat membuang air besor dengan lawas ahahaha

    BalasPadam
  10. tidur macam ni memang best kak farrah.

    Sebabnya teringat ketika saya pandu kereta malam-malam kemudian tidur. Bila terjaga sendiri walaupun tidur 5 minit dah cukup puas

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul. Kalau tidur tu berkualiti, sekejap je pun jadi. At least kita rasa bertenaga sikit.

      Padam
  11. wahh bestnya kalau boleh tido senikmat nih..

    BalasPadam
  12. Tido pukul 2 pagi hihihi di homestay siap honeymoon bersama abg sbb berdua xde nggu hihihihi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amboi,..kemain lagi honeymoon korang berdua ye :)

      Padam
  13. btl tu..
    tp dahhilng nikmat tidur tnpa gangguan dah kak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mentara si Firash nak besar je :)

      Padam
  14. saya x suka orang sentuh kaki saya untuk kejut... kalau nak kejut juga, panggil je.. i'm a light sleeper.. kalau bangun je terus terduduk.. hahahaha. reflex action. kawan semua dah kenall.. awal2 je terkejut >.<

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak langsung tak suka orang kejut heheheh over tak?

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...