Jumaat, 24 April 2015

Saya BANYAKKKKKK Hutang!




Credit


Berat dah bahu ni! 
Seawal pagi dah mengira hutang. 
Saya banyak hutang!
Hutang saya banyak!
Hutang apa? 
Hutang pada siapa?











  1. Saya masih lagi berhutang hadiah dengan SS (bukan blogger sampah, tapi blogger jongkong emas) untuk Jom Cuba Nasib Ceketed.
  2. Berhutang hadiah dengan Cik Mimie untuk Jom Cuba Nasib yang sama.
  3. Berhutang hadiah Top Commentator dengan Sis JM yang sekarang sedang menikmati sepoi angin Korea,..ye...buat kesekian kalinya :)
  4. Berhutang souveniers untuk komen paling unggul Siapa Wanita Anda?
  5. Berhutang dengan adik Panda Ieyka Syafieka, janji nak pos setem extra saya buat tambah koleksi setemnya.
  6. Berhutang hadiah tanda ingatan dengan beberapa blogger lain yang tak suprise kalau nama mereka dinyatakan di sini :)
  7. Berhutang blogwalking, dengan ramaaaaiiiiiii orang! Pada rakan-rakan blogger yang baru atau lama, in case kalian sudah beberapa kali datang meninggalkan jejak dan masih tak terima kunjungan balas daripada saya,...please drop a comment kat bawah. Or just shout Hiiiiiii! Insya-Allah, hujung minggu ni saya datang!
  8. Berhutang balas komen. Bukan acik sombong jual mahal...acik penat. Tak cukup masa. Tapi kalau ada soalan yang perlukan jawaban segera, emel direct pada acik tua kurang kudrat ni ye :)


Maafkan saya banyak-banyak atas kelewatan ini. Saya super busy + tak pandai urus masa + suka tangguh + trauma pergi pejabat pos. Insya Allah, akan lunaskan semua sebelum kalendar bertukar ke 1 Mei 2015.




44 ulasan:

  1. take your time..jgn stress2..

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. ...tp hutang tetap kena langsai.
      Thanks kerana memahami, Cik Mimie :)

      Padam
  3. Banyaknya hutang... Keh Keh Keh... Alaaa slow ler... Jangan stress2.... Iskksss..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhuhu banyak kan! Nasib baik tak de hutang ngan ahlong, klu tak dah kena simbah cat merah dah :)

      Padam
  4. Part paling tak menahan yang nombor 3... menikmati sepoi angin Korea,..ye...buat kesekian kalinya :)... Ada butang like tak kat sini????? Kalu ada... Mana? Mana? Nak like 80 juta kali... Keh Keh Keh...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ahahahaa...sis JM datang....balik msia je mlm tadi terus pompuan imegresen carik pasal...nak selongkar beg...sengaja cari pasal sbb mulut sis JM celupar agaknya...padan muka....habis angin sepoi Korea hilang...geram!!!..Korea tetap di hati!

      Padam
  5. hehehe....xpe farrah...wat satu2....lama2 lunas laa "hutang" semua tuhhh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mudah-mudahan. Saya dah pasang niat nk berhempas pulas hujung minggu ni, sis :)

      Padam
  6. Tak per...Macam Fida pun ada hutang gak..huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi, Fida. Insya Allah, akak akan datang kunjungi Fida. Thanks sebab sudi datang & follow FAMF TOWER :)

      Padam
  7. tak apa kak Farrah.. take your time.. paham kalau dah namanya busy.. memang tak sempat nak buat semuanya,,

    BalasPadam
    Balasan
    1. Klulah badan ni boleh duplicate,.. :)

      Padam
    2. kalau boleh duplicate memang bagus sangat.. :D

      Padam
  8. take ur time lah kak Farrah.. pelan2, jgn gopoh2..hehe..
    dahulukan yg utama..nak pindah lagi kan.. mesti penat hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Syida. Pindah tu masih dlm pertimbangan sebab job akak tu kira job hujung minggu. Sementara ni rumah kat melaka tu kena kemas untuk jadi rumah singgah :)

      Padam
    2. ooo, belum decide lagilah ye.. tak pa, take ur time.. ;)

      Padam
    3. Apabila Suida jadi pakar motibasi... He He He...

      Padam
    4. Dia waris bakat dari kaunselor peribadi yang dia panggil 'MakCik' tu :)

      Padam
    5. Makcik tu saka dia sekarang.... Keh Keh Keh...

      Padam
  9. Samalah kite farrah.. says pjn hutang blogwalking gak.. b hutang setem dgn farrah.. masa betul2 tak dan dah sekarang... busyyy.. huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat melangsaikan tugasan, intan. Setem saya tu jangan risau,...kejarkan dulu study intan :)

      Padam
  10. hehe..saya ni pun baru ni sempat buat kunjungan balas kak
    takpe, slow2...nanti terkejar2, pengsan! =)
    chop! akak kumpul setem ke? saya satu ketika dulu pun hantu setem
    sekarang dah tak mampu nak bagi komitmen =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes, YY. Dari kecik kumpul setem. Suka tengok setem hihihi
      Excited guling2 kalau dapat setem. .
      Laaa YY dah tak kumpul lagi ke,..kalau dak boleh 'wariskan' kat budak2 dua orang tu :)

      Padam
  11. hhehehe.. buat slow2 kak.. xde masalah. mana yang sempat tu, datang la singgah :)

    BalasPadam
  12. kenapa kak Farrah trauma gi pejabat pos? *busy body*

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dia takot dengan posmen... He He He....

      Padam
    2. Hahahah! Dengan posmen tak takut sbb tahu posmen bawa surat saya,...takut beratur lama + takut ngan pekerja kaunter yang pukul rata RM4 kan surat2 saya

      Padam
  13. Assalamualaikum kak. Maaf juga dari Ros. Lama tak berkunjung. Huhu. Kekangan tugas baru:(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslam, Ros. Oh, Ros tukar kerja ye. Dapat dekat dengan suami tak? Terima kasih datang lawat akak :)

      Padam
  14. Masa mula baca tajuk ingatkan kak Frrah berhutang apa. Rupa-ruapnya berhutang untuk benda-benda ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi hutang dengan korang-korang lah :)

      Padam
  15. Ekin. Lama xsinggah blog akak sbb tenet problem...

    BalasPadam
  16. lambat bayar hutang pun tak pe no hal sbb sis JM pun byk juga berhutang dengan rakan reader..akan di bayar cuma lambat sikit je..so dont worry..take your time dear!

    BalasPadam
  17. pelan2 kak..semoga semuanya dapat diselesaikan dengan baik ya..

    BalasPadam
  18. hutang blogwalking kita sama.. hehehe lama x blogwalking sendu blog. but what to do.. demam.. slowly la kan..

    CT pun baru je tambah hutang hehehe..

    BalasPadam
  19. oooowh2 yaaa.. ptt le kite kena serbu baru2 ni hakhak..

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...