728 x 90

Ahad, 12 April 2015

Tebus Gift Voucher POPULAR dengan WhoHAA!

Ini merupakan kali keempat saya tebus points WhoHAA! Sebelum ni tebus prepaid dan baucer shopping TESCO. Kali ini redeemed voucher untuk membeli barang kraf di POPULAR pula. Berbunga-bunga hati apabila terima kiriman poslaju yang mengandungi voucher ni. Seronoknya! Baca-baca iklan, jawab soalan mudah, cukup points tukar dengan voucher.

RM10 POPULAR Gift Voucher
Bagi yang belum jelas mengenai WhoHAA! boleh baca di sini. Kalau diikutkan memang agak perlahan juga proses kumpul points dengan WhoHAA!, tetapi OKlah...sambil layari internet, sambil berblogging, intai-intailah akaun WhoHAA! LagipunWhoHAA! selalu buat Points Giveaway (seperti di sini). Dari hujung Mac sehinggalah 30 April, dengan hanya log masuk ke akaun WhoHAA!, kita akan dapat points percuma.Tiap-tiap hari berpeluang tambah points :)

Tunggu apa lagi! Log masuk akaun WhoHAA! sekarang. Belum daftar WhoHAA!? Daftar di sini.

34 ulasan:

  1. wah, bestnya kak dapat tebus voucher..boleh la shopping kat popular nanti..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yesss,..itulah hajat di hati hikhikhik

      Padam
  2. wana pun dah daftar..tapi belum penah tebus lagi sebab jarang buka akaun whoaaa tu..huhu..

    BalasPadam
  3. WhoHAA? pertama kali dengar ni Farrah....kalau yeeHAA tu kerap dengar heeeee...YEEEhaaaaaaaaaa!!!

    BalasPadam
  4. biar perlahan janji ada gak masuk kan...RM10 tu kira byk gak di zaman GST ni duit begitu bernilai...nk shopping skrg pun dh pikir 100x....kali ke 101 mesti x jadi nk beli :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalu macam tu fikir 80 juta kali! He He He...

      Padam
    2. tudia pikir sampai 100x.. sempat beruban dulu kepala..

      Padam
    3. Biar lambat lama2 jadi bukit la.duit tu

      Padam
  5. kalau kat tesco tu selalu baucer shoppinhg :)
    popular jarangg pergi sebab takde kat area berdekatan mph pon sama
    agak sedehh bila tinggal kat tempat agaak pedalaman hahaha

    BalasPadam
  6. Dari dulu SS tak register2 lagi mende ni... Adeiii... Malas betul! Ha ha ha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak payah register laa... hahaaha..

      Padam
    2. Meh ekin tolomgnregister.point2 ekin ambik hahahaha

      Padam
  7. whohaaa macam best ja dengar ni kak farrah

    BalasPadam
    Balasan
    1. whooohaaa dah macam nama Arz.. Mooooohaaa..

      Padam
    2. Kalu salah sebut jadi RxZ MoToR.. He He He...

      Padam
  8. Seronoknya dapat baucer Popular :D

    BalasPadam
  9. Salam .Hee tahniahnya dapat free voucher ;p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ek eleh Wakkk tu... Kasi laa SS free vocer tu...

      Padam
  10. wah bestnya kak Farrah dapat voucher Pupular.. lepas nih boleh laa shopping beli barang kraf..

    BalasPadam
  11. whoooohaaa bestnyaa dapat voucher..
    sakan le nanti Kak Farrah itew pi shopping..

    BalasPadam
  12. yeehaa...syok la farra asyik dapat hadiah nie..ngeee

    BalasPadam
  13. Wah, menang2 hadiah yang seronok ni..heheh :)

    BalasPadam
  14. merdeka la dapat voucher popular.. belanja sakan la beli barang kraft

    BalasPadam
  15. WhooAAAA... wowww apa tu? nak try bukak link tu nanti.. nak jgk dpt voucher free ni..hehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. bukan WhooAAAA lah Suida...WhooHaaa ahahhaha...keyboard prob ke?

      Padam
    2. QA sila register... syok.kumpul point ni... jwb soalan dia.bgi dapat point

      Padam
  16. Cikna pun tgh kumpul lg ni.......😊

    BalasPadam
  17. ayu xigt da daftar ke blm ha
    sbb jarang and rase dah lame xbkk pon..
    wahh sonok dpt voucher..
    penyunting semngat kak farrah ni

    BalasPadam
  18. Ekin pun ada gak whohaa kak farah... point belum bnyk lagi nanti dah leh tebus la hihihi... baru 2k point

    BalasPadam
  19. saya banyak juga reg website macam ni. tapi nak buat yang malasnya.. contest je saya banyak join. haiyaa

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...