728 x 90

Rabu, 29 April 2015

Wordless Wednesday - Kira GST Ke?



Credit


51 ulasan:

  1. ehehehehe...hi si tompok putih kira kan utk auntie JM sekali boleh?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Auntie eh? Ke makcik? He He He...

      Padam
    2. Auntie lah baru high class..makcik tu fanggilan manja Suida untuk SS keh keh keh

      Padam
    3. Betul cakap auntie JM tu. Mak Cik tu title SS 'anugerah' drpd Suida. Saya nak ACIK :)

      Padam
    4. Amboi2... Tak sedor diri tu dah makcik2.. He He He...

      Padam
  2. Alahai jgnlah bt muka handsome gitu ... Berapa byk dh GST awk labur?ahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Belum habis kira lagi, Iryns. Masih ketuk2 kalkulator tu :)

      Padam
  3. Tekunnya kucing! hehehe :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sampai ke sini keyboard Jay Emm hilang huruf P... Keh Keh Keh...

      Padam
    2. Itulah, SS. Gigih Sis JM pelat2 pun datang komen :)

      Padam
    3. sekarang dah x pelat lagi :-)

      Padam
  4. tensionnya nak kira GST.. hehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kucing ni advanced. Akak esok baru nak kira perbelanjaan total sebulan berGST :)

      Padam
    2. wahh mesti banyak melabur untuk GST kan..

      Padam
    3. Jangan kira... Bior mesin yang kira... He He He..

      Padam
    4. Susah2 kita bakor! Bakor aje!

      Padam
  5. Haha.. Muka tu..muka tu..hehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. muka minta fenamfor kui kui kui

      Padam
    2. Riak muka stress tu yg tak tahan tengok. Iye iye je :)

      Padam
    3. Ada orang pelat mengkomen... Keyboard dia ROSAKKKKKKKKKKKK! Kah Kah Kah..

      Padam
    4. betul tuh kak Farrah memang nampak stress betul kucing tu.. hehehe..

      Padam
  6. kucing pon dah tension.
    ni aura tuan dia terbawak2 sampai ke dia ni. huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ini baru kira belanja kucing, belum belanja tuan kucing :)

      Padam
    2. plus belanja kucing ngan tuan kucing maunya berganda2 banyaknya..

      Padam
    3. Nanti kalau tak cukup bajet, kucing sekali dengan tuan kucing kena diet ikat perut!

      Padam
  7. comelnya kucing tu,baik dia tolong kirakan bil GST tuannya pakai kalkulator :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak tahulah bila baru dia habis kira :)

      Padam
  8. Formula apa Tucin tu pakai? He He He...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Formula apa belum dapat dipastikan,..dia asyik picit2 tekan2 je :)

      Padam
    2. Formula ke Pormula tu Jay Emm? He He He...

      Padam
    3. SS ni SS ni kecik beso kecik beso je tau heheheh

      Padam
  9. kekekeke..muka tu bukan main monyok..tapi still nampak comel..nak cubit boleh??? ^_^

    BalasPadam
  10. amboooi dia.. siap kerut2 kening tu..
    mcm faham sungguh laaaa gst semua tu yee hahaa..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Macam paham kan,..gaya je lebih kucing ni :)

      Padam
  11. wahhh... kire GST mungkinnn.. hahaha

    BalasPadam
  12. Balasan
    1. Tu la geram nak gelertek dia hahahaha

      Padam
  13. Sekarang kemana2 pun kena bawa calculator..GST punya pasal.haha..

    BalasPadam
  14. yelah makanan kucing pun kena GST.. hehee

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...