728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Rabu, 8 April 2015

Wordless Wednesday - Nama

Thanks so much, Hidayu Ayumie. Entri penuh menyusul nanti :)


Hasil seni SS. Klik di sini untuk baca entri SS ye ;)


80 ulasan:

  1. Balasan
    1. Dalam sibuk2 dgn Firash, sempat lagi si Ayu buat mende comel ni :)

      Padam
    2. Tu la... kemas n cantik pulak tu...

      Padam
  2. Wow! Terpegun... Terpesona... Supercalifragilisticexpialidocious!

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak tergeliat lidah Eyda nak sebut Supercalifragilisticexpialidocious! nih.. hehehe..

      Padam
    2. Nak sebut tu kena berlagu.. Baru senang nak sebut... Tu laa perkataan english paling panjang di dunia... Ha Ha Ha...

      Padam
    3. nak kena berlagu apa tuh SS? tuh laa panjang betoi.. hehehe..

      Padam
    4. waahhh...cm mn nk nyebut nye tuhhh...adehhh...kean pektis lu nihh hahahahah

      Padam
    5. Ikut lagu Exist! Mengintai dari tirai kamar... Kah kah kah...

      Padam
    6. Tu dia SS dah keluar supercali-lidah terbelit word! Bagus praktis nih bagi yg nak lembutkan lidah,...hikhikhik tips SS tu buat saya gelak besar dan batuk besar! Apa kena mengena mengintai dari tirai kamar lak?

      Padam
    7. Kalau eyda ngan sis deanna nak nyebut laju dan lancar memang kena berlagu macam yg SS cakap tu,,..tapi bukan lagu Exist,...google je kat youtube atau cari klip cerita Mary Poppins (citer dulu2 yg pengasuh dia ada magic leh terbang pakai payung tuh)

      Padam
    8. igtkan ss pny perkataan sndri tu..
      wahahaha nanti ayu cari lagu tu kak farrah

      Padam
    9. abis laa pakat google youtube laa plak cari cerita Mary Poppins.. hehehe..

      Padam
    10. SS oo SS, mengarut apa ni.. sila kembali ke pangkal jlan..hahaaa

      Padam
    11. SS tak pandai bahse mat saleh! SS tahu lagu exist! kah kah kah

      Padam
    12. pasal SS ske mengintai! ha ha ha

      Padam
    13. hahaha boleh buat bahan denda anak murid.. sebut 20x non stop..
      dah macam zikir plak =P

      Padam
  3. Cik Mimie pun dapat bagtag dari Ayu..Tahniah Kak Farrah :)

    BalasPadam
  4. cantik dan comel hadiah dari Ayu tuh. tak sabar nak tunggu yang sendiri nyer..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bersedia untuk senyum lebar dan gembira :)

      Padam
    2. belum sampai pun dah senyum lebar.. kalau dah sampai ntah nak senyum macam mana agaknya.. hehehe..

      Padam
  5. cantiknyaaa. ehH baru tahu SS berseni jugak. hiksss

    BalasPadam
    Balasan
    1. SS tak berseni... Sebab... Seni tu halus.. SS bukan makhluk halus... he he he..

      Padam
    2. tak berseni katanya..habis tu lukisan cantik dalam IG tu sape yg lukis...ce cite

      Padam
    3. Alamakkkkkk! Kantoi! Shhyyyyyyyyyyyyy... Yunk nanti I banje U eskimmm... Shhhhyyyyy....

      Padam
    4. abis laa SS rahsia terbongkar.. hehehe..

      Padam
    5. amboii SS rasuah kak JM blanja eskim ya.. hahaha..

      Padam
    6. ecececehhhh....leh tempah hasil seni SS pehni kan hik hik hik

      Padam
    7. SS shy shy cat la...SS memang bukan makhluk halus, tapi jiwa halus berseni. Aik belanja eskrim Sis JM sowang je? Kite kite pun nak jugak...

      Padam
    8. tu makluk halus dia yg lukis kot JM..hahaa

      Padam
    9. elehhh...kan kak JM..kat ig tu sape entah yg lukis... lukis kan lah untuk anis satuuuu gambar sailormoon..plishhhh *muka mengharap*

      Padam
    10. Anizz: shhhhhyyyyyy please! off record! he he he..

      Padam
  6. Lots of Love..saranghae..cantikk..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe lots and loads of love :)

      Padam
  7. so sweet....mmg menikam ke KALBU!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. KALBU tu nape huruf besor Jay Emm? He He He...

      Padam
    2. risau kawan2 akan baca kelambu

      Padam
    3. jauh beza antara KALBU ngan KELAMBU tuh kak JM..

      Padam
    4. eeh..eh...Eyda perasan ehh...heeee

      Padam
    5. Hahahah sebab-musabab sis JM tu boleh diterima. Baru2 ni saya buat kuiz dgn anak murid,...Marahkan nyamuk, kalbu dibakar! Adehhh studentku! :)

      Padam
    6. hahaha abis laa kalbu kena bakar..

      Padam
  8. seronok nya lah hai dapat rakan maya yg baik hati dan penyayang...Farrah dapat 2 love!

    BalasPadam
    Balasan
    1. ramai yg tinggal komen di blog JM sudah memadai..itu lah sayang...harap2 dorang tak mengharapkan balasan

      Padam
    2. Sis JM toksah citerlah. Love daripada SS dah bergantang berkodi,...daripada readers blog lagi :)

      Padam
    3. nak sayang jugak..
      *menyibuk.hahaa

      Padam
  9. Balasan
    1. Cantikkan, Gee. Mereka ni mmg berseni.

      Padam
  10. wah, bestnya dapat hadiah macam tu.. tahniah kak Farrah! :)

    BalasPadam
  11. Cantik la hasil seni ss tu.. hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah, Intan. Saya tak sampai Korea lagi, nama dah sampai sana. Gigih SS shot gambar dengan nama satu2 :)

      Padam
  12. Balasan
    1. SS, Intan ada request nih...

      Padam
    2. intan jalan lagi jauh... salji berkapal! ss cuma mampu sekepal je! tak hebat mana pon... sob sob sob...

      Padam
  13. terima kasih sudi terima kak farrah
    hope kak farrah suke yeee

    BalasPadam
    Balasan
    1. 10 kali sudi, Ayu. Terima kasih ingat akak ye :)

      Padam
  14. Waahhh, feeling love gitu.. love biru.. hehe

    BalasPadam
  15. Kreatif betul mereka berduaaa nii!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang kreatif kan Scha. Kembang kempis idong dibuatnya.

      Padam
  16. cikgu ceketed... Esok SS post sticky notes tu ye... kalu dah dapat please inform...

    BalasPadam
  17. alamak.. CT banyak lagi tak buat entry penghargaan..
    janganla ada yang merajuk sbb lambat.. T.T

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...