728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Rabu, 15 April 2015

Wordless Wednesday - Projek Tak Ada Kerja (Part 1)


Let's Paint!


36 ulasan:

  1. Xde kerja Cari kerja..... NAK wat tempat gantung kunci ke ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi bukan buat tempat kunci, Cikna. Nak buat tempat letak tapes.

      Padam
  2. aha mcm tempat gantung kunci tu kan??
    wahh lame btl xmain dgn water kaler nie.
    nak join buat projek dengan kak farrah

    BalasPadam
  3. Kasi warna cntik2 tau Kak Farrah :) Hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi nak cantik2 tu belum tentu lagi sebab akak ni bukan pandai sangat pun :)

      Padam
  4. kaknoor pun bosan kalau tkde kerja mesti nak cari kerja jugak hehe tunggu hasil nya nantiii

    BalasPadam
    Balasan
    1. cari kerja tak pa, jangan cari pasal..hehe.. Kak Noor mesti nak masak2 kan kalau tak da kerja.. :)

      Padam
    2. Betul tu, Kak Noor. Kalau tak de kerja nak buat macam mati akal pula.
      Syida, kita nantikan aja entri-entri memancing selera Kak Noor :)

      Padam
  5. wah, tak sabar nak tengok hasilnya nanti..mesti cantik kan ?? :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah siap dah, Wana. Dah bertukar rupa jadi berseri sikitlah :)

      Padam
  6. Apalah hasilnya tu nanti..mesti cantik kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bolehlah, up sikitlah nilainya daripada kayu kosong begitu :)

      Padam
  7. Balasan
    1. Buat bekas letak washi tapes, Intan :)

      Padam
  8. tak sabar nak tunggu hasilnya nanti..

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. Dua dua tak boleh. Tak sesuai ngan tema. Kena pilih kuning.

      Padam
  10. Balasan
    1. Cadang nak guna di bilik kraf, Anies. Simpan tapes yg bergulung2 :)

      Padam
  11. WAter kaler lamanya ekin x main... last masa exam spm 2002 aritu huhuhu... lukisan or mewarna febret ekin la... hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Meh datang sini. Akak banyak nak buat projek kaler-kaler lepas ni.

      Padam
    2. Kalau dekat ni mesti tersentap nak p rumah akak ni

      Padam
  12. Balasan
    1. Insya Allah nanti akak tunjuk hasilnya :)

      Padam
  13. Kalau nad yg warnakan habisss comoooottt sudey

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi akak buat pun tak adalah kemas mana, Nad :)

      Padam
  14. kak farah, nanti update ye jadi ape kalernye..hihi

    BalasPadam
  15. mohon bukak kelas macam ni untuk kekanak dewasa boleh dak..
    CT sukaaaa ni main2 kaler cemni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah dapat idea. Nanti bila kita buat gathering, selain dari buat kelas 'potluck' yang kononnya nak belajar tapi mamam tu,.kita buat session conteng-conteng, kaler-kaler :)

      Padam
  16. ni bukan tak ada kerja, ni terlebih kerja.. heheheh.meh tolong cat kan sekali dekat rumah saya :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hikhikhik terlebih kerja. Cat rumah tak leh la Amy. Tak cukup tinggi, kang separuh je kang!

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...