728 x 90

Ahad, 31 Mei 2015

Masak Easy Peasy

Happy Sunday! Makan apa hari ni? Nampak tak pagi-pagi lagi perut saya dah 'berdengung' fikir pasal makan,... =)

OK, bagi yang tak rancang nak keluar ke mana-mana dan tak de mood sangat nak masak,...jom cuba resepi hidangan sayur 'ringkas-simple-super-duper-easy-pejam-mata-pun-boleh-buat' di bawah.


Lobak Merah Rosemary
Kubis Bunga Bakar
Salad Timun Sitrus
Telur Dadar dengan Carrot


Tower Tak Berpenghuni

Saya tiada di tower. Ada tuntutan kerja yang perlu dilangsaikan segera. Maaf ye, belakangan ni tak dapat nak blogwalking ke rumah kalian sangat. Please make yourself at home. Bagi yang sudi, jangan lupa join Jom Cuba Nasib - Ayah. Jumpa nanti! Enjoy the rest of your weekend!


22 ulasan:

  1. assalamualaikum kak farrah..hahaha..lama tak blogging.. pergh... rindu nak singgah rumah.. :)
    btw..hari ahad mmg malas nak masak.. kobis campur jagung manis mmg terbaik..!

    last, harap kerja cepat settle.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nana! Lamanya menyepi! Busy eh? Selalu gak akak terintai-intai....mana tuan rumahnya ni?
      Hari Ahad memang nak mood santai je kan :)

      Padam
  2. Wahhh.. tetiba ada idea nak masak apa hari ini. Thank sis sudi kongsi. =)

    BalasPadam
  3. baca malam-malam ni memang rasa nak turun dapur sekarang jugak...huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. wat pa la tgh2 mlm tak tidur lagi nieh..

      Padam
  4. Alamak, gambar makanan daa pagi2 ni.. sabaor ajelah nak tunggu jam 7.30 ptg t.. hukhukhuk

    BalasPadam
  5. ringkas tapi menyelerakan..

    BalasPadam
  6. boleh jadi menu diet ni kak.. hehe... nak try nanti...

    BalasPadam
  7. wah menu farra..so good for health..ahaks

    BalasPadam
  8. Vegetarian...hehehe...boleh cuba nanti.. :)

    BalasPadam
  9. yang ada jagung tu menarik perhatian sy....heheheh

    BalasPadam
  10. wahhh resepi boleh Cuba nanti ni semuanya menyelerakan

    BalasPadam
  11. Dah lama tak ke dapor.. ha ha ha...

    BalasPadam
  12. I'm on diet... nanti laaa susut skit lg... baru boleh makan yg kat atas tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. dh susut bape gram SS?? hahahhha

      Padam
  13. kalu Jay Emm yang masak untuk SS lg sedap agaknye.. keh keh keh...

    BalasPadam
  14. comel je bila akak cakap.. tower x berpenghuni =)
    hehehe so org mai knock2 pun tak de org bukak pintu..

    BalasPadam
  15. Mak oiii sedap benar nampak telur dadar tu.

    BalasPadam
  16. bestnya tengok carrot tu. saya suka carrot! boleh juga try gini.... :D

    tapi rosemary tu akak tanam kan? ada pokok dia kan?

    BalasPadam
  17. skg ni xde cr reaepi untuk tekak sndiri
    cari untuk Firash je skg ni

    BalasPadam
  18. Boleh try yang carrot tu. Nampak menarik :)

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...