728 x 90

Jumaat, 8 Mei 2015

Seandainya Elsa Seorang Lelaki

Jumpa ni hasil perkongsian di Twitter. Kelakar juga :)

Elsa and ???
Beginilah rupa paras si Elsa Frozen kalau jalan citer diubah,...dia jadi prince :) Tunjuk kat anak-anak cilik saya memandangkan sebahagian besarnya peminat Frozen tegar. Kalau di kelas, stationeries, botol air, beg tuisyen semuanya Frozen. Each time buat sing-a-long session, mesti kat hujung-hujung tu ada yang buat special request nak nyanyi lagu Frozen juga.

Mengekek-ngekek mereka ketawa tengok gambar ni. Suara masing-masing saling bertingkah nak komen tentang Puteri Elsa. Dalam banyak-banyak tu, telinga saya menangkap satu soalan comel,...

"Kalau dia jadi prince, nama dia apa? Takkan Elsa jugak."

Siapa nak tolong jawab? :)


61 ulasan:

  1. anak mama, kalau elsa ni kemain suka lagi dia...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mesti ada koleksi baju dan beg elsa kat rumah kan,... :)

      Padam
  2. Balasan
    1. Elson,...hmmmm ada gaya!

      Padam
    2. setuju jugak dengan yang ni.. Elson..

      Padam
  3. seyes ini sgt comel!! "Prince EL"..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ohhhh. Prince El! Sesuai & stylo!

      Padam
  4. alaaa hensemnya bile elsa jadi prince..
    tapi namanya ape ea?..
    prince ella kott
    hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kena ada pangkal 'el' gak ye :)

      Padam
  5. Balasan
    1. hahahahaha ini win..
      nama Elias.. asal aloq staq..

      Padam
    2. Bapak Elias asal aloq staq na,...

      Padam
  6. ingat lagi anak-anak ajak tengok citer nih kat panggung wayang masa Eyda baru balik dari Sarawak.. macam tak sesuai plak anak lelaki tengok cerita nih.. hehehe.. apapun layan jelah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak pe, utk the boys ada olaf, kristof & sven yg suka makan carrot tu :)

      Padam
    2. betul lawak betul cerita nih.. Kimie sampai mintak beli CD laa nak ulang tengok cerita nih..

      Padam
    3. Citer ni budak2 tak jemu tengok kan,...

      Padam
    4. betul tu.. lama tak bawak budak2 tengok wayang.. dulu rajin jugak layan filem yang anak nak tengok..

      Padam
  7. orang tua pun suka tengok ceta ni farah
    elton haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu, Kak Noor! Saya pun enjoy tengok Frozen ni. Hello, Prince Elton!

      Padam
  8. Bukan budak2 suka tengok ekin.pun suko hahhaaa... hensem gak elysa jadi prince ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. memandai je Ekin in letak Elysa....Elsa lah hahahaha

      Padam
    2. Hahahhahaha terlebih sudah

      Padam
  9. Handsome juga kalau Elsa ni lelaki ^_^

    BalasPadam
  10. kalau sis JM nak letak nama Prince Elyas boleh? tapi mcm tak best

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh, sis! Prince Elyas ni ada darah Malaysia hihihi

      Padam
    2. Baik letak nama SS lagi best... He He He....

      Padam
    3. Boleh diusahakan, tapi nanti merecik EssssEssss! ;)

      Padam
  11. klau seklai pandang nampak seperti kembar seiras so nama mesti lebih kurang je...Elsa dan Elson

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kira elsa & elson ni kembar sepasang lah ye :)

      Padam
    2. Epson pon boleh.... Nama printer... Hi Hi Hi...

      Padam
    3. letak Elsa ngan Eses.. hahaha

      Padam
  12. handsome jugak jadi lelaki.. hehe

    BalasPadam
  13. tudia prince EL. terus teringat drama Teman Lelaki Upahan (TLU)
    watak ungku ismail nama EL. hadui rindu EL (TLU) sobss sobss

    BalasPadam
    Balasan
    1. Demam TLU ana tak kebah lagi ye hihihih

      Padam
  14. Balasan
    1. Memang confirm dah Elyas. Ramai yang setuju nama ni hahaha

      Padam
  15. hensem.. tapi hensem lagi Jack Frost.. ada yang gandingkan Elsa dengan Jack Frost..
    secocok gitu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jack Frost?! Siapa Jack Frost?! Majistret?! Lawyer?!
      hahahah sesuai sesuai,...sebab sama2 AIS!

      Padam
    2. Sitiroro banyak sangat tengok TV nih.... He He He...

      Padam
    3. Kak Farrah !!! dah tahu belom Jack Frost tu sapa ??? first time CT rasa ada kartun yang hensem baaaangat !! the most handsome cartoon so far.. anime jepun pun kalah =P

      Padam
    4. eleh SS tu pun sama je.. mesti dia tahu Jack Frost tu sapa.. tu yang kata tengok TV tu..
      kan kan kan !!

      Padam
  16. nak bagi nama prince Ellan....gaya mutu keunggulan....hahahahahha....

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau gaya mutu keunggulan kena bagi nama Perillys :)

      Padam
  17. tukar nama jadi ellycats. hahahahhaa...

    amboi, siap tukar jadi lelaki tu... aiyark. xley belah sungguh. hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alamak,..jadi kucing jalanan pulak,..

      Padam
  18. Hahahaha..soalan dia..Prince Elvis :) hahaha

    BalasPadam
  19. Balasan
    1. Boleh gak lah. Lagi2 klu prince tu kelahiran Selangor ;)

      Padam
  20. Kalu Elsa tu jantan... Kasi nama dia BOBO... Keh Keh Keh...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau kasi nama Bobo, nanti dia nyanyi lagu Sayang macam nak patah leher!

      Padam
  21. haha..hensem juga ya kalau elsa jadi prince..hihik ^_^

    BalasPadam
  22. nama dia Elias....blh x???hahah

    BalasPadam
  23. Hensemmmmm jugakkk. Hihi.. .

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...