Rabu, 13 Mei 2015

Wordless Wednesday - Glistening Eyes



 
Sumber Imej: Pinterest

58 ulasan:

  1. tomey nyeee diee cam sedih je tu farrah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah,...apalah yg dia nakkan,..

      Padam
  2. alolo..comelnya..is it me you looking for?

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Akak pun tak pasti, Ainim. Macam anjing,..macam kucing :)

      Padam
    2. yeke..mcm bukan anjing mcm bukan kucing je

      Padam
    3. Nampak macam beruang pun ada gak,...tupai kot...

      Padam
  4. Balasan
    1. Expression muka tu yg mahal,.. :)

      Padam
  5. Farrah,.. sorry, dah lama saya tak menjenguk blog Farrah ni.. even blog saya pun dah lama tak update... tak sempat sekarang 'coz me and my daughter tak sihat Mei ni.. both of us silih ganti demam.. huhu.. mungkin factor cuaca.. thus, that's why lama tak update... huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Intan, jaga diri baik2 ye. Saya doakan Intan & FL cepat sembuh. Patutlah lama tak nampak. Peluk cium utk FL.

      Padam
    2. Thanks Farrah for your doa...

      ps: dah cium FL untuk Farrah. hehehe

      Padam
    3. Thank you! Intan & FL jangan lupa rest ye :)

      Padam
  6. bulu diaa.... binatang apakah ini...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah akak pun tak pasti, ZF.

      Zarullllllll! Lamanya tak nampak batang idung! Sihat ka?

      Padam
    2. hahaha selama ni dok nampak batang hidung ka... hihi

      Padam
    3. hahaha ayu pon lame xnpk zarulfana
      heheheheh

      Padam
    4. Baru muncul. Selama ni batang hidung 'maya' ZF menghilang.

      Padam
  7. tuncin ke..too cing or kucing?...

    BalasPadam
  8. glisten - be shiny, as if wet...tul tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pandaiiiiiinya! Mata berkaca gitu :)

      Padam
    2. ala2 mcm mata korea yang menahan air mata tu kerr??? ekk?? hahhahaha

      Padam
  9. mcm mana nk dapat mata macam ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Buat operation.. Ha Ha Ha...

      Padam
    2. Gi tanya experts kat Koya :)

      Padam
    3. tikam ja biji mata tu..operate dpt mata baru..hihi

      Padam
    4. Amboiii, tips kasim selamat nampak!

      Padam
    5. JM..bersyukur dengan apa yg ada..
      hahaha..
      Ostazah datang.. :D

      Padam
  10. sekali pandang like mata minta simpati je....

    BalasPadam
  11. comel haiwan tu dan matanya cantik..wana suka tengok.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hilang stress tgk binatang ni kan,..

      Padam
  12. Balasan
    1. Tak pastilah, SS. Kebetulan masa jumpa gambar ni takde pula descriptionnya.

      Padam
  13. alolololo...comelnyer diaaaaa....rasa nk picit2 jer hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. habisla kalau kak deanna picit...jadi kemek la dia...

      Padam
  14. ala tringat cerita puss in boots tuu
    kak farrah tgk x?..
    cmtu la mata dia
    ehh shrek tu kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah. Mata penuh mengharap kan,...

      Padam
  15. ITU SERIUS MNX PENAMPAR!!!! comel gilosssssssssssssssss arghhhhhh tension tension hahaha

    BalasPadam
  16. walaupun comel, bila ada depan mata, confirm daku tak berani pegang.. hehe

    BalasPadam
  17. Dpt recall word ni..
    Lama saya xgunakan

    BalasPadam
  18. alololo..comeynye..rasa nk gigit2 je :)

    BalasPadam
  19. spesis2 mata bersinar2 mcm puss in boots ni..

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...