728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Rabu, 6 Mei 2015

Wordless Wednesday - Hadiah Penuh Kasih Sayang

Yabedabeduuuuuuuu!
Dapat hadiah la,... :D

Psst! Entri penuh akan menyusul nanti.

38 ulasan:

  1. Balasan
    1. Nak tumpang dua kaki pun boleh, anies :)

      Padam
  2. huihhh...bestnyee dpt hadiah...dapat plak benda yg kita suka kannnn....hehehhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Gembiranya saya ibarat penggemar kari dapat serbuk kari, sis! Dapat feel tak? Hihihihi

      Padam
    2. ahahhahha....yessss....i feel u....

      Padam
    3. Ayat menyakat paling WIN... "ibarat penggemar kari dapat serbuk kari"... Kah Kah Kah...

      Padam
  3. hadiah utk siapa ni farah?? macam utk kanak2 je pun hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hikhikhik hadiah ni untuk saya, Kak Noor. Baru terima kiriman daripada seorang adik blogger. Saya ni kan kanak-kanak purba :)

      Padam
  4. Balasan
    1. Memang cute, Mazni. Akak dah terbayang-bayang nak buat kad guna stickers tu :)

      Padam
  5. ehem-ehem...siapa yg kasi tu....mcm2 lah leh jadi kalau Farrah dpt menda tu..kalau sis JM yg dapat anak buah lah yg main

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihihi nanti saya reveal siapa yg bermurah hati beri. Klu, sis JM pernah jumpa dia in person ;)

      Padam
    2. ahaaaaaaaaaaaa....kenal ..kenal...Farrah dapat benda nih..kami dapat Teh....hehehe

      Padam
    3. ya Allah sapaaaaa budak comel tu..

      Padam
    4. macam dah kenal jer dengan pemberinya..

      Padam
    5. Ye laaaaa Ye laaaaaa Cikgu Ceketed je laaa dapat! SS punyaaaa manaaaaaaa? Manaaaaaaaa hoiiiiiii Sitiroro!

      Padam
  6. Balasan
    1. Memang banyak, Nani! Akak rasa mcm dapat satu peti harta karun! :)

      Padam
  7. wah..wah..seronoknya dapat hadiah kan kak..tahniah kak..bertambah la koleksi barang kraf akak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang seronok! Hilang penat terus bila buka parcel ni. Itu yg excited tu, Wana,..tambah stok barang kraf :)

      Padam
  8. pssttt..sapa yang bagi tu kak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hikhikhik tunggguuuuuuu! Wana kenal si pemberi :)

      Padam
  9. Mesti seronok habis kak Farrah sekarang ni :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Seronok loncat-loncat toink toink toink :)

      Padam
  10. wowwww meriah =D kiteee tumpang happy le Kak Farrah dapat hadiah..

    BalasPadam
  11. yabedabeduuuuuuuuuu,saya suka tengok sticker yang comel dan cantik-cantik tu :-)

    BalasPadam
  12. Wahhh beertuahnya kak farahhhh xaci ni bihibihi

    BalasPadam
  13. Salam. Hee saperlar tak sayang anak , mak kann, tapi ada kann kanns ;p

    BalasPadam
  14. seronokkan bila dapat hadiah yang kita suka..

    BalasPadam
  15. kak farrah kalau ayu jumpe benda2 cmni kat popular ke kat DIY ke kat DAISO ke mesti teringat kan kak farrah tauu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kaaaan ? CT suka beli benda2 mcm ni tapi x tau nak guna untuk apa.. jadi nak lepaskan gian.. beli then kasi pada orang yang sepatutnya..

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...