728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Rabu, 6 Mei 2015

Wordless Wednesday - Under The Sea


Aktiviti untuk students Tahun 3 malam ni :)

54 ulasan:

  1. Balasan
    1. Ni kalau malas belajar gak, hukum babab! :)

      Padam
  2. Balasan
    1. Meh datang sini, Khaty. Kita main lekat2 sama2 :)

      Padam
    2. nak jugak kak farrah..
      ayu suke main lekat2 ni

      Padam
  3. Nak jadi students Tahun 3 kak Farrah, boleh? hehehehe :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh,...tapi kalau malas akak rotan! :)

      Padam
  4. bestnya..'under the sea, under the sea'..suka lagu tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul. Saya pun sambil publish entri ni tadi dok hum lagu tu :)

      Padam
  5. best lagu "under the sea".. hehehe sesuai untuk Izzat la nih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom nyanyi sama2 eyda :)

      Padam
    2. ehh lagu apa tu..xtau pon..
      nanti ayu google kite nyanyi sama2 ea

      Padam
  6. omeynya.. budak umur 20 an boleh tak kak..?

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. Akak yg dah tua ni pun teruja nak hias dasar laut. Tapi kena dahulukan si cilik,..takut tak cukup plak haiwan2 dasar laut tu nanti ;)

      Padam
    2. Hehehe..xpe2, nanti boleh bli lagi..tambah2 yg x cukup tu :) Barulah xberebut2..ehehe..

      Padam
    3. hhahaha kita lak lagi over ye..
      kang marah pulak anak2 cilik kak farrah yang besar pakat nak buat jugak kan

      Padam
  8. Macamana Mak Bawang Merah boleh jadi ikan kaloi?
    * Soalan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. sebab dia berkemban??? erkkk hahahahaha

      Padam
    2. Soalan SS ni buat kepala saya pening memusing,..saya nyanyi je lah lagu tu,..

      Wahai bondaku
      bondaku si ikan kaloi
      timbullah bonda ooiii...
      timbullah tunjukkan diri.

      Padam
  9. nak sotong tu....sotong tu nak masak sambal

    BalasPadam
    Balasan
    1. masak kari pon sedap JM hahahahhaha

      Padam
    2. Sis Deanna dan kari tak dapat dipisahkan lagi,...

      Padam
    3. untung lah tauke serbuk KARi heheheh

      Padam
    4. betul tuh kak Farrah Deanna ngan kari memang tak dapat dipisahkan..

      Padam
    5. sotong tu goreng tepung madu la sedap
      hahahha lain kali masak kari ea

      Padam
  10. kalau x dapat sotong kerang pun boleh nak buat char koey teaww goreng heheheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. terus gatal hidung bila sebut kerang...sedapnyeeee kerang bakar...hihihi

      Padam
    2. Tetiba teringin nak makan rendang kerang! Ohhhhh!

      Padam
    3. Kerang huhuhu xmake lama dah akak jm jgn terliur pulak sebut kerang ni

      Padam
    4. dorang ckp mkn kerang boleh tambah darah tapi x pasti kebenaran di sebaliknya

      Padam
    5. rendang kerang!!! teriba terliur lah pulak...biasa buat kerabu taugeh letak kerang...nyum3X

      Padam
    6. ehh tak ke sis jm..
      tula klink pon suh makan kerang byak mase darah kurang ritu
      tapi tula makanan laut kan

      Padam
    7. Setahu ekin nak tambah darah MIL cakap makan bayam.merah tu... buat tumis.air...

      Padam
  11. comelnya! nak belajar juga. hehehhehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Meh datang sekolah akak :)

      Padam
    2. jom amy kite datang menyerang sekolah kak farrah

      Padam
  12. Balasan
    1. Marilah, Anies. Kita tampal2 haiwan dasar laut ni :)

      Padam
  13. sonok jd student skg ni kan....cikgu2 makin kretip...hehehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cikgu kena kreatip sebab nak tarik minat students dari gadgets, games hihihih

      Padam
    2. kan?..
      budak2 suke la kalau cmnie...
      nanti nak ajar firash dengan cara kak farrah
      boleh jadikan panduan kan

      Padam
  14. wah..comelnya kuda laut yang kalerful tu..rasa nak jadi student akak juga la..bleh tak? ehehe.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak garang tau! Klu rasa boleh tahan nangis, lepas jadi student hihihi

      Padam
  15. bayangkan ariel flounder n sebastian menari2 joget2.. budak2 gen baru mesti tatau =D

    BalasPadam
  16. Wahhh indahnya hidupan laut tu

    BalasPadam
  17. kalau la dpt ku berenang renang di dlm laut yg cantik...

    BalasPadam
  18. sebut 'under the sea..' memang terbayang Sebastian si ketam tu je.. hehehe..

    BalasPadam
  19. Syoknya... Ros suka hidupan-hidupan laut ni..

    BalasPadam
  20. Selain jaga ikan, Ros baru beli kura-kura kak Farrah ;) hihihi..

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...