728 x 90

Khamis, 4 Jun 2015

Ingatkan Dia,...Senyum

Credit
Hmmmm. 
Get it? Get it? :)
Terkenangkan siapa tu?
Apa-apapun, jangan lupa senyum lebar-lebar!

35 ulasan:

  1. Tak mampu nak senyum.. Jay Emm x de... Uwaaaaaaaaaaa! Nanges nangessss!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alaaaa jangan sedey2, SS. Ingatkan sis JM, senyumlah sampai telinga. Nah, amik tisu ni lap air mata, lap hingus tuh! :)

      Padam
    2. kena bagi banyak2 tisu kat SS tu Farrah.. hehehe..

      Padam
    3. sabar SS.. JM pergi kejap je tuh.. hehe

      Padam
    4. JM dah balik tapi SS 'melarikan' diri ...JM x mampu tersenyum lagi huhuhuhu

      Padam
    5. JM rindukan senyuman dari SS....nampaknya harus bersabar!!!!

      Padam
  2. Terkenangkan family dikelantan huhu

    BalasPadam
  3. Ok..dh lebar dh senyum ni farrah hahaahah

    BalasPadam
  4. heee teringat kat Firash la kak Farrah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Firash bambam.. geramnya aunty kat dia..

      Padam
  5. teringat dekat seseorang..tak senyum, tapi tetiba sedih..hahaha. -sindrom x boleh move on ni!-

    BalasPadam
  6. senyum lebar teringat kat Izzat dan Kimie.. :)

    BalasPadam
  7. Senyum xperlu kata apa-apa........;-)

    BalasPadam
  8. gitu ye...hehe
    tetiba tersenyum sesorang plak ni =)

    BalasPadam
  9. Ehem...ehem..terkenang kan siapa tu Kak Farrah? ^________^

    BalasPadam
  10. Ada kala tersenyum...
    Ada kalanya air mata mengalir!
    Biasalah Ros ni sensitippppp. Hahhaha

    BalasPadam
  11. hehehe.. jangan senyum2 sorg kang ada yg syak bukan2.. ^_^

    BalasPadam
  12. Rindu encik suami sekarang huhu..

    BalasPadam
  13. nak kenang sapa erk?.. tapi awat xleh nak senyum.. rasa nak nangis plak.. rindu.. :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. rindu pada siapa tu Suida...ehem...ehemm!!!

      Padam
    2. sis JM rindu orang Lombok!!! ahahahaha

      Padam
  14. belum mampu SENYUM kerana hati masih terluka

    BalasPadam
  15. hanya SS sahaja yang mampu membuatkan sis JM tersenyum TETAPI!!!! huhuhhu

    BalasPadam
  16. terkenangkan saaaapaaaaa tu ahak ahak..

    BalasPadam
  17. CT nak kenang sapa eh.. huuurm..

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...