728 x 90

Jumaat, 5 Jun 2015

Jom Buat Kad!

Assalamu'alaikum. 'Entri throwback' kali ni on cardmaking tutorials. Maklumlah, hari bapa bakal tiba. Jadi, siapa yang bercadang nak buat kad istimewa, boleh cuba lihat entri-entri di bawah.

Trifold Shutter Card


Google Inspired Birthday Card


Kad Guna Squares



Insya-Allah, there wil be more tutorials on cardmaking dalam masa terdekat.

34 ulasan:

  1. saya cuba ingatkan kembali bila last dapat birhtday card?
    ooo...baru2 ni, anak bujang bagi =)
    tapi seriously cantik kad2 tu semua

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alaaaaa comelnya si Afif!

      Padam
    2. hehe...dia dah mula belajar menghargai orang sekeliling
      tengah menghitung hari jadi mak ngah dia pula
      yang jatuh pada hujung bulan 6 ni nanti =)

      Padam
  2. Wah...cantik² & kretif kad ni. Farrah yg buat ker?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Fiza. Ye, kad2 di atas tu saya yg buat. Saja utk isi masa :)

      Padam
  3. Waalaikumsalam Kak Farrah ~~~

    Thank you for the ideas... tetiba rasa nak jadi kreatip sekeika... hehe

    BalasPadam
  4. nak tiru boleh? baru nak cuba2...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Silakan SS. SS buat mesti lagi stylo!

      Padam
    2. SS..wat kan utk titew jugakkkkk hahahhhah

      Padam
  5. wahhh kad yang ade keyboard tu nampak real!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi kononnya laptop lah tu :)

      Padam
  6. kalau saya buat, jadi lain bentuknyer kang.. hew hew hew...

    BalasPadam
  7. Ingat ke laptop rupanya kad

    BalasPadam
  8. Kak Farah kenapa kreatif sangat neh ehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak de kreatif manalah. Potong2 tampal2 :)

      Padam
  9. Zarith ni tangan bangku, takut nak buat tak jadik hehe..end up beli je nnt =p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hikhik tangan bangku pun ada ye,..ala Zarith rendah diri sangat tu. Belum cuba belum tahu :)

      Padam
  10. kreatifnya.. bagus Farrah, boleh jugak bagi idea kat orang lain untuk buat kad sempena hari bapa nanti..

    BalasPadam
  11. No.1 tu kekdahnye sama tak cam nak wat pop up card....

    BalasPadam
  12. Father Day's Is coming..boleh prepare buat kad untuk abah :)

    BalasPadam
  13. Tgk hasil kak farrah wat kemas dan cantik.. nampak macam print ja.. kenapa i buat tak cantik cam kak farrah.. hehe

    BalasPadam
  14. Kad squares tu cantikk sgttt!

    BalasPadam
  15. ohh tangan nya seni xleh nk ikot la ayu kan
    ohh kak farrah tanya nk buat cardmaking pnya tempat letak
    ape tu?
    tak whatapps ayu pon lagi ha
    berjanggut da ayu tnggu tau
    hahahah

    BalasPadam
  16. walaupun dh ada tutorial still buat x menjadi maybe sbb jenis x sabar...pastu terus g beli di kedai

    BalasPadam
  17. semua kad yg sis JM terima dari dak Farrah...tersimpan cantik sayang mau buang...masuk ke dalam fail

    BalasPadam
  18. akak !! those yang u sent me memang super gojes ooookay !! mmg terbaik..
    mcm beli harga mahal2 kat kedai nun.. the cutest part.. ada sampul skali.. ehehhe omey =D

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...