728 x 90

Sabtu, 20 Jun 2015

Kad untuk Ayah

34 ulasan:

  1. cantik2 nya ... dah 6 thn arwah abah pergi meninggalkan kami ... alfatihah .

    BalasPadam
  2. cantik.. macam kek pulak.. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha perumpamaan macam kek tu tak leh tahan! ;)

      Padam
  3. Baju melayu ada tak cikgu? He He He...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baju Melayu belum belajar lagi, SS hehehe sebab konfius nak buat cekak musang ke baju melayu johor ;)

      Padam
  4. cantiknya!!!!! nak beli heeee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak beli untuk tahun depan ka, sis? :)

      Padam
    2. thn depan ntah sis masih ada ke tidak hikss...selamat hari bapa buat semua bapa2 di Msia

      Padam
    3. Hihihihi umur panjanf, kita revisit entry ni tahun depan ye :)

      Padam
  5. Kalau akak sebelah rumah, mau ku minta ajarkan hhihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak yah tunggu sebelah rumah, boleh je akak tolong ajarkan Zarith :)

      Padam
  6. Sukanya yg 'kot berwarna hitam' supernice!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak buat pun simple, diana. Ada kertas hitam & putih dah boleh buat :)

      Padam
  7. wow....chantek...macam senang jer nak buat...tgk mmg macam senang je kan....heheheh baju kebaya xde eh farrah??? hihih

    BalasPadam
    Balasan
    1. baju kebaya untuk hari ibu la..haha

      Padam
    2. Hahaha pandai Sal tolong jawab. Lagipun kebaya utk yg ramping2 je ;)

      Padam
  8. cantik dan menarik design2 Farrah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, eyda. Idea2 ni semua dapat kat internet, pinterest, then olah sendiri ikut bahan yg ada :)

      Padam
  9. Origmi baju tu Cik Mimie pandai buat..pakai duit singgit je..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul2. Dulu masa sekolah kan, selalu buat kemeja ngan love pakai duit singgit :)

      Padam
    2. Love tak pandai buat T_T..nnti Kak Farrah buat tutorial untuk love tu ye..hehehe.. :)

      Padam
  10. cantiknya.. bestlah kad2 kak farrah ni.. cumanya klu I yg wat entah menjadi comel camtu ke tak..sebelum ni tiru pun kureng cantik.. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Don't worry, Syida. First few attempts memang akan tak berapa kena di mata kita. Lama2 nanti expert lah. Patut tengok kad2 yg akak mula buat,..huhuhu akak sendiri segan nak tengok ;)

      Padam
    2. ce buat, biar kak Sal jadi juri..hehe

      Padam
  11. Balasan
    1. Hihih kot tu memang design glamour yg orang selalu request.

      Padam
  12. comelnya Kad memey hasil kraf kak Farah ni

    BalasPadam
  13. cantiknya kad ni! geram saya tengok
    next time nak ajak afif datang sini tengok mana satu yang dia nak buat
    afif suka buat dedication pada saya dan suami
    kadang hanya melalui a piece of paper sebagai menzahirkan perasan dia =)

    BalasPadam
  14. cantiknyeeee..
    ni bg kat asben pon ok jugak kan

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...