728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Jumaat, 5 Jun 2015

Lena Diulit Mimpi

Salam Jumaat!


Nampak tak apa yang 'terbongkang' tu?

Pandai cari muzik free nak bobok!

40 ulasan:

  1. amboi- amboi
    kemain lagi dia ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada elemen mengada nak kena dodoi. Kalah si Firash :)

      Padam
    2. kucing memang pun suka dimanjakan..

      Padam
    3. kan
      alaaa manje btl
      aishhh geram

      Padam
  2. bangun, bangun, dah siang..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ni spesies tak makan saman ni, nohas :)

      Padam
  3. alolololo.. tomey tomey nya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hikhikhik dah macam karpet busuk dah terbongkang :)

      Padam
  4. amboiiii....best nye terbongkang mcm dia hahahhaah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Best kan, Sis D. Bobok tak perlu fikir apa2 :)

      Padam
  5. amboii sedapnya dia tido..

    BalasPadam
  6. agak-agak mimpi ape la tu....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Entahlah, mimpi makan sedap kot,...

      Padam
  7. Balasan
    1. Time dia begini tak de mood nak cakar orang memang comel, YY :)

      Padam
    2. saya tak berani pegang kucing sebab takut kena cakarlah
      biasa tengok dari jauh aje
      tak kiralah betapa comel pun dia =)

      Padam
  8. Balasan
    1. Hihihi terbongkang camtu comel ke :)

      Padam
  9. Kemain...mmg betul2 lena tu...jeles Cik Mimie... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dia ni kucing berjiwa senilah kononnya, Cik Mimie. Main gitar je, nanti dia datang lepak terus bobok.

      Padam
    2. Ikut jiwa tuan yang jaga dia la..hehehe..hari2 dengar, itu yang nk kena dodoi dulu sebelum bobok..heheh :)

      Padam
  10. Bangun, bangun la.. Hihihi

    BalasPadam
  11. alololo comeynya kebongkangan iye ituuu

    BalasPadam
  12. macam mana rupanya tuu.. tak dapat cam mana kepala mane ekor.

    BalasPadam
  13. Comelnya kucing kak Farrah :)

    BalasPadam
  14. eeee geramnya tgk.. nak bela kucing, tapi tak rajin nak uruskan.. risau terabai nanti.. hehe

    BalasPadam
  15. kalau lah boleh tido terbongkang camtu..NIKMAT!!!

    BalasPadam
  16. Yuri dah macam kapet lap kaki... he he he..

    BalasPadam
  17. Yuri mokmok sangat haih.. tapi kalo mandi mesti jadi keding kan..

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...