Selasa, 23 Jun 2015

Persis Diva


Assalamu'alaikum,
Intai blog sekejap. Tak larat nak tulis sangat.
Hari ni buka puasa macam salah strategi :)
Tetiba rasa senak dan kembung.
Belanja gambar Yuri.
Babai.
Nak masuk kelas.
Jumpa nanti.

Kenyang buka puasa =)







 

24 ulasan:

  1. dh kenyang melepak la atas sofa sedap tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. pagi-pagi macam ni dapat lepak macam Yuri kan best,tapi kena gi kerja plak..haha

      Padam
  2. makan byk sgt ka tu..smpai senak n kembung

    BalasPadam
    Balasan
    1. bukan mkn byk tapi makan salah strategi...sblm ni strategi nye lain..ngerti? hihihihhi

      Padam
    2. selalu makan pakai tangan... kali ni pakai garfu... tu yg salah stragigi!

      Padam
    3. makan pun ada strategi rupanya...hahah. Stragigi tu apa SS?

      Padam
    4. Makan pakai gigi lebih sesuai stragigi! Keh keh keh...

      Padam
  3. amboi yuri macam mem lah segak bersandar..

    BalasPadam
  4. hai Yuri...meh sini auntie JM letak crown...

    BalasPadam
  5. ish..Yuri..mata u too cukup menggoda lah

    BalasPadam
  6. Yuri sungguh mengoda ekin xkasi tido la ni nk suruh org komen dio

    BalasPadam
  7. nape kak Farah mkn banyak ke ada mkn mknan yg x boleh mkn tu

    BalasPadam
  8. ini salah strategi ke salah stragigi? keh keh keh...

    BalasPadam
  9. amboiii.....lepak betul dia kt sofa....nak tido la tuhhhhh kan...heheheheh

    BalasPadam
  10. comey nye dia.. ^_^ geram tgk..

    BalasPadam
  11. bukan main lagi yuri melepak ye..hehehe..geram tgk bulu si yuri ni :)

    BalasPadam
  12. makan pun berstrategi bagai.. apa2lah kak farrah ooii.. hehe..

    BalasPadam
  13. makan makanan yang berangin atau banyak sangat agaknya Farrah..

    BalasPadam
  14. haha nasib baik kucingg...
    comell jer posing mcm tuu

    BalasPadam
  15. Syoknya Yuri berehat yer.. Nak tumpang rehat jugakla.. Hihu

    BalasPadam
  16. nk pinjam 2 hari belh tak? buat bantal busuk??? ;-)

    BalasPadam
  17. cantiknya bulu dia!
    geram tengok!
    tapi tengok ajelah, pegang tak berani...hehe

    BalasPadam
  18. yuri puasa jugak ke tuu
    buka lepas zohor ke lepas subuh
    hehehhe

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...