728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Selasa, 23 Jun 2015

Ramadan 1436 - 12 Actions

Nak share infografik bermanfaat ni.

12 Actions To Gain Good Deeds & Forgiveness From Allah s.w.t.
Credit

16 ulasan:

  1. Oh, patut la orang berebut-rebut nak tunaikan umrah pada bulan puasa, pahala sama macam tunaikan haji. Mashaa Allah

    BalasPadam
  2. alhamdulillah...no 6 je tak boleh nk perform lagi

    BalasPadam
    Balasan
    1. in sha allah sis...

      moga ada rezeki untuk kita..

      Padam
  3. ramai berebut nak terawih kat surau, tapi solat waktu tak nak ditunaikan secara berjemaah..

    BalasPadam
  4. Thanks utk ingatan.. no 6 tu tak tahu bila..

    BalasPadam
  5. time ramadhan la kena berebut buat ibadah.....kiranya mcm sales la kan...org berebut mmbeli...jom...ramai2 kita "membeli ibadah" semasa ramadhan ni....setahun sekali jer :)

    BalasPadam
  6. Nice sharing Kak Farrah..bulan dimana banyak fadhilat yg boleh direbut :)

    BalasPadam
  7. Hopes boleh capai number 6... Insyallah...

    BalasPadam
  8. teringin nak buat yang no.6.. harap2 termakbul.. amin..

    BalasPadam
  9. wahh menarikk..
    nice sharinngg :)

    BalasPadam
  10. nice sharing kak
    ramdhan memang bulan yang benuh kebaikan =)
    ganjaran dia pun...berlipat kali ganda

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...