728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Rabu, 24 Jun 2015

Tebus KFC Voucher dengan Bonus Points 8share

Apa itu 8share? Baca mengenainya di sini. Bagi yang ada akaun 8share tentu dah familiar dengan Bonus  Points (BP). Selain daripada dapat 20sen atas setiap klik specials (iklan) yang kita kongsi, kita turut kumpul BP yang boleh ditebus dengan voucher KFC, Starbucks Card dan 8share T-shirt. 

Awal bulan yang lalu, saya perasan BP Points dah cecah 500. Terus teruja sebab dengan 500 points tu boleh tebus voucher KFC bernilai RM20.

Jumlah Bonus Points saya.


Proses nak tebus Bonus Points

Setelah kita redeem, pihak 8share akan proses dan verify permintaan kita. Ambil masa dalam dua minggu juga. Setelah redemption request verified, barulah voucher tu akan dikirim kepada kita.

Status terkini =)


Berminat nak daftar 8share? Klik sini =)


50 ulasan:

  1. Memang berbaloi... Tapi SS tak de... He he he...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah. Daftarlah, SS. Boring2 tak de kerja, share iklan :)

      Padam
  2. Balasan
    1. KFC 20 hengget tak cukup ke JM?

      Padam
    2. Apa yang tak cukupnya, Sis? Bukan kena kongsi ngan 8 orang pun ;)

      Padam
    3. kih kih kih..tu ha..8share?

      Padam
  3. sis JM un x register 8share ni..ada nuffang je...alhamdulillah byk gak dapat

    BalasPadam
    Balasan
    1. Masyukkkkk! Leh la beli 1 barrel KFC macam ni :)

      @Sal - kita minta sis JM open table lepas ni :)

      Padam
  4. Kay F Cheee....lickin good...dah lama x mkn Kay F chee ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya baru makan. Tergoda dengan ayam kicap! Tak sempat tunggu voucher.

      Padam
  5. Wahhh... boleh sy try nih... huhu....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes, boleh try. Nanti jangan lupa share specials di social media & blog :)

      Padam
  6. WAH MACAM BEST AJA.. KEPSI NI KERAP MAKAN..KALAU DAPAT VOUCHER LAIN MESTI LAGI BEST.. HAHA

    BalasPadam
    Balasan
    1. amboi semua capital letter...marah kaaa??? hahahhaha

      Padam
    2. bukan marah tapi dia tengah LAPAR heeeee

      Padam
    3. Keyboard Suida terlock Cap... Keh Keh Keh...

      Padam
    4. hahaha macam2 ada time posa2 nih.. apapun jangan marah ya..

      Padam
    5. SS betul.. malas nak delete n taip lain.. masa itu emas la katakan.. hahaha

      Padam
    6. Hahaha masa akak baca, amboi! cik Syida ni bukan main lagi expression nya :)
      SS juga mengenal Suida! (Ganti 'Jauhari juga mengenal Manikam')

      Padam
  7. Wah..best2!! tapikan sekarang knp buka Whowhaaa xde dapat point daily view erk? haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Point daily view last ritu pun smpi hjng bln5 xslp... Skunk ni nk point kne jwb soklan le...

      Padam
    2. Betul2..Cik Mimie last dpt daily point 2.6..lepas tu xde da..huhuhu

      Padam
    3. Betul. Promo dapat daily points tu mula2 dia buat sampai end of April, extended to end of May. Sekarang dah sampai musim 'slow' nak kumpul points. Kena tunggu iklan baru :)

      Padam
  8. Cikna smpt dpt sticker je pastu dh mls skunk ni acc pun dh kne block,huhuu....;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. La,..apsal kena block. Sebab dah lama tak aktif ye. Aktifla balik, Cikna :)

      Padam
  9. Yeay ~~ dapat KFC free...

    Mine sikit lagi.. sob2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Teruskan usaha Firah! Teruskan usaha!

      Padam
  10. takde jugak 8share :)
    dpt kfc memang best!
    anak2 aida sgt suka makan kfc.
    berbaloi kalau aida dpt :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mamam KFC lagi2 time panas2 memang asyikkkk! :)

      Padam
  11. bestnyaaaa.. bleh lah gunakan kupon tu yerr
    hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah selamat masuk perut semuanya ;)

      Padam
  12. dah lama tak aktif 8share ni. kalau dulu bukan maen aktif lagi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. silalah aktif kembali, aswadz :)

      Padam
  13. Takde akaun 8 share.. Nnti nak try la register..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cubalah. Tak complicated pun. :)

      Padam
  14. dulu ada akaun ni tp sy stop ;-)

    wahhh mkn kepsi gitu...x nk ajk sy ke? ;-)

    BalasPadam
  15. saya ada juga akaun 8share ni
    cuma tak berapa nak aktif aje =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak ni kira ikut angin. Datang time angin ok, rajinlah share specials :)

      Padam
  16. Balasan
    1. Masak gak nak mengumpul sampai 500 tu, Intan :)

      Padam
  17. ekin dah daftar nanti boleh kita klik2 ya kak hihihij

    BalasPadam
  18. makan kfc la kak farrah berbuke ye

    BalasPadam
  19. time bila nak tebus ni yea.. sebab teman tengok asik out of stock je

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul. Sekarang ni memang asyik out of stock je.

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...