728 x 90

Selasa, 30 Jun 2015

True Best Friend


Am very grateful that I have you, Bott :)

46 ulasan:

  1. hmmmm untungnya ada best fren kan... ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, kawan baik ni ibarat cermin kita yang boleh point out salah silap & defect kita :)

      Padam
  2. Bott tu adik ke kakak? dioranglah geng gaduh, geng buat lawak, geng mengadu masalah.kan...

    p/s:saya dah email alamat

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bott tu kawan baik akak. Kenal masa di kampus. Dah 15 tahun dah kawan :)

      Padam
    2. lama tu..semoga persahabatan u olls kekal sampai ke syurga ye

      Padam
    3. 15 tahun? yg ni baru lah betul TRUE friend

      Padam
    4. Perkenalan dah 15 tahun?.. Moga berkekalan.. Best bila ada best friend ni

      Padam
  3. bertuah klu dapat kawan yg gila2 baik..tak banyak, sorang pun jadik lah.. tapi kita pun kenalah baik ngan kawan kita kan baru leh demand camtuh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setuju. Ada seorang pun jadilah :) Nak ada kawan baik, kita pun kenalah jadi sahabat yang baik.

      Padam
    2. setuju dgn dak Farrah...nak dpt kwn baik kita perlu baik

      Padam
  4. awal sangat wordless wednesday ni kak..hihihi

    yup...she's one of a kind kan...susah nak cari org macam ni :')

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi Sally, selamat berkenalan.
      Hahaha itulah...dah setengah hari baru terperasan akak advanced 1 hari. Menggelabah buang perkataan Wordless Wednesday tu :D
      Yes, once dah jumpa kawan begini, kena betul2 hargai.

      Padam
  5. sekrg dah susah nak cri mcm ni.

    BalasPadam
  6. ssh nk carik true best fren sbnrnya....suka duka bersama kan...hnya true fren jer yg kenal warna kita mcm mn.....syukur sgt bila dapat true best fren ni :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes, true friend yang kenal true colours kita but still terima kita seadanya ;)

      Padam
    2. true friend x kan bongkarkan rahsia dan kisah hidup kita yg sensitif kan...they will keep as a secret dan takkan cakap hal buruk kita kan...hurmm...mmg xde lagi kawan mcm tu

      Padam
    3. Jay Emm jual mahal sangat kot... Itu sebab tak jumpa...

      Padam
  7. True best friend? hurrmmmm....

    BalasPadam
  8. susah juga nk jadi true best friend ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihihi susah sis. memang susah :)

      Padam
    2. meh JM jd true best fren sy....nak??? hahahahahha

      Padam
    3. eheheheh...Deanna...sanggup ke

      Padam
    4. alaaaaa....kita terima seadanya....keh keh keh

      Padam
    5. boleh je hihih...Deanna u r my friend..nanti kalau JM ada prob leh mengadu tak.tapi pastikan keep as a secret tau heee

      Padam
  9. best kan ada kawan baik..

    BalasPadam
    Balasan
    1. best. ada teman bicara. teman buat jenayah heheheh

      Padam
  10. saya belum pernah jumpa lagi
    tapi kata orang kalau kita nak ada best friend
    kita kena jadi best friend pada somebody dulu
    barulah kita jumpa best friend kita
    kata oranglah...=)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hikhik betullah kata orang tu. Tapi benda penting nak cari best friend or nak jadi best friend pada orang lain,...kita kena jadi diri sendiri. Jangan pretend. :)

      Padam
  11. selamat berpuasa farrah.. baru sempat nak menjenguk.. huhu

    BalasPadam
  12. True best friend mmg susa nk cari.. dorang jauh T_T dah da family jrg nk spend time..rindunya..

    BalasPadam
  13. susah nak best friend yang true ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. mmg susah Ekin..sis JM pun belum jumpa

      Padam
    2. Jay Emm... Are you sure you belum jumpa? Really... Kalu ada kenalkan dengan SS eh.. Hu Hu Hu...

      Padam
  14. Bila dah jumpa, janganla sia siakan. Hargailah teman yang ada.. Bila dah hilang baru nyesal tak sudah. Sebabnya memang susah nak cari sahabat sejati. Banyak yang teman gembira je dan nak ambil kesempatan. Teman duka boleh dibilang dengan jari!

    BalasPadam
  15. SS nak tujukan ayat ni untuk semua terutamanya buat Jay Emm... "Sahabat bukan tentang seseorang yang telah lama kita kenal.. Tetapi.. Tentang seseorang yang menghampiri dan singgah di hidup kita"...

    BalasPadam
  16. kawan baik yg pernah sama2 susah dahulu kala..akan sentiasa di ingati

    BalasPadam
  17. bukan snng nak cari kawan y boleh betulkan slh kita
    ade yang berkawan pon bermuka2
    depan lain belakang lain

    BalasPadam
  18. Hari ni giliran yana pulak baca entry lama kak farah.dan tengok entry ni terfikirkan "dia".
    I think I have one .:)

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...