Rabu, 10 Jun 2015

Wordless Wednesday - Bakal Tiba

43 ulasan:

  1. nak copy boleh ...hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Silakan, nnhas. Dpt ni pun hasil perkongsian dgn kawan2.

      Padam
  2. Lagi beberapa hari jee lagi. Tahun ni 1 ramadhan = birthday saya. First time birthday bulan ramadhan hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye ke? Seronoknya,..1 Ramadan sambut birthday ye. Happy birthday in advance, Farhanah :)

      Padam
    2. ni tersangat advance wishnye hahaha

      Padam
  3. Balasan
    1. Moga kita semua berpeluang jumpa Ramadan tahun ni.

      Padam
  4. Satu minggu lagi isyallah bakal menjelma. Dah boleh latih berpuasa sunat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu. Dah boleh mula buat checklist ramadan.

      Padam
  5. In shaa Allah :-)
    Dekat dah kan?

    BalasPadam
  6. dah xsabar nk tggu ramadhan tiba...bulan penuh barakah...hihih

    BalasPadam
  7. ya Allah...aku mohon kepadamu agar sempat bertemu Ramadhan pada tahun ini aminnn

    BalasPadam
  8. Ahlan Wa Sahlan Ya RAMADHAN :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Moga kita dapat lalui ramadan dgn baik tahun ni :)

      Padam
  9. yes! ramadhan bakal tiba
    tak sabo ni =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah terbayang-bayang keindahannya :)

      Padam
  10. In sha allah.. semoga dipanjangkan umur untuk bertemu Ramadhan tahun ini...

    BalasPadam
  11. Masa ni kita bersungguh2 nak jemput ramadhan.. Bila dah mnggu ketiga, ramai yg bersungguh pulak jemput syawal.. hehe..
    ahlan wahsalan ya ramadhan..

    BalasPadam
  12. Jom countdown sesama.. ^_^

    BalasPadam
  13. marhaban ya Ramadhan Kareem...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat menyambut ramadan, nohas :)

      Padam
  14. Tahun lepas dapat pose sminggu je..
    3 minggu lagi uzur.. Huh.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak mengapa. Moga tahun ni Shikin lebih sihat dan bertenaga :)

      Padam
  15. Ya Allah, rasa berdebar sangat nak masuk bulan Ramadhan ni.. Tak sabarnyaaaa !! ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. By the time akak reply komen ni dah Syawal dah :)

      Padam
  16. Balasan
    1. xlama lagi nak abis syawal dah :)

      Padam
  17. x tahu laa tahun ni SS dapat puasa ke x... harap2 mampu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Moga SS dikurniakan kekuatan dan kesihatan yang sempurna :)

      Padam
  18. selamat menyambut ramadhan!:D

    BalasPadam
  19. beberapa hari je lagi nih..

    BalasPadam
  20. semoga dapat menjalankan ibadah puasa dengan baik

    BalasPadam
  21. lama dah xsinggh tower akk
    rindu rasanya

    BalasPadam
  22. Moga Ramadhan yang telah berlalu meninggalkan banyak memori indah buat kita :)

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...