728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Rabu, 10 Jun 2015

Wordless Wednesday - Explosion Card


Explosion Card - Happy Birthday


Psst! Tutorial akan menyusul :)

39 ulasan:

  1. wah...canggihnya kad ni!!
    teruja kalau dapat ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe takdelah canggih sangat YY. Tapi lainlah sikit drpd kad2 biasa :)

      Padam
  2. kan best klu bukak tu melantun apa2 ke.. memang terkejut penerima tu.. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jangan beri pada yang ada penyakit jantung... kih kih kih...

      Padam
    2. hahaha dia punyaaaa idea tu hahaha..

      Padam
    3. Tak pasal2 copot jantung si penerima :)

      Padam
  3. What a simple idea but nice one !

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yesss. Something simple utk ceriakan someone :)

      Padam
  4. dapat kad mcm ni..memang suspen....suka lipat-lipat kertas ni, tapi lipat kain cam malas sikit..hehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi kalau malas lipat kain, gantung pakai hanger je nohas :)

      Padam
  5. cantiknya macam nak try je buat..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cer buat.. Letak kentang goreng.. he he he..

      Padam
    2. Kad utk SS nanti saya cuba :)

      Padam
  6. vavavavahhhh.....melipat2 kad nyerr...chantek tol...hehehhe

    BalasPadam
  7. Memang meletops kan Sal?
    First time tengok kad canggih camni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak pun first time cuba buat kad ni, Shikin :)

      Padam
  8. Kalau letak bedak wangi or tepung..lagi syok kot..hahaha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wangiiii. Lagi best bila bukak....poof! bersepai kat muka! :)

      Padam
  9. gitu skali ha.. bleh bukak2 cenggitu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kononnya nak bagi elemen suprise lah :)

      Padam
  10. dalam dia sangat cool! boleh buka2 macam tu :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ala-ala explosion lah kononnya :)

      Padam
  11. cantik dan menarik kad ucapan tuh..

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...