728 x 90

Rabu, 17 Jun 2015

Wordless Wednesday - Marhaban Ya Ramadan


Credit: Lia

28 ulasan:

  1. selamat menyambut ramadhan :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Nani. Same goes to you.

      Padam
  2. Selamat menjalani ibadah puasa.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Moga kita diberikan kelapangan dan kesihatan yang sempurna untuk melaksanakan ibadah Ramadan :)

      Padam
  3. selamat menyambut ramadhan kak :")

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, HH. Salam ramadan buat HH juga :)

      Padam
  4. selamat menyambut ramadan dan berpuasa kak farrah..

    BalasPadam
  5. Salam Ramadhan buat Kak Farrah :)

    BalasPadam
  6. Salama Ramadhan Al-Mubarak dak Farrah...jika ada kelapangan jom pegi terawikh dan jgn lupa seok pagi kita bersahur..ya Allah..beri lah aku peluang utk berpuasa pada ramadhan kali ini amin

    BalasPadam
  7. selamat berpuasa ye farrah :)

    BalasPadam
  8. Selamat berpuasa Kak Farah! Thanks kak, kad dah sampai hari Isnin.. Nervous nak buat sebab tak pernah buat sendirik hihi

    BalasPadam
  9. selamat berpuasa Farrah.. sekejap jer dah hari pertama berpuasa..

    BalasPadam
  10. selamat berpuasa kak ye =)

    BalasPadam
  11. baru sempat nak menjengok sini... semog Farrah sihat selalu

    BalasPadam
  12. Harap2 SS berjaya puasa penuh 1 ramadhan ni... Uhukkk... Sendu... Nasib baik Johor Public Holiday...

    BalasPadam
  13. salam ramadhan farrah....selamat menunaikan ibadah puasa :)

    BalasPadam
  14. selamat berpuasa Kak Farrah.. selamat berkelas during ramadhan..
    bleh share recipe2 simple berbuka.. hehehe..

    BalasPadam
  15. Alhamdulillah dapat bertemu Ramadhan ,.

    BalasPadam
  16. salam ramadhan..
    dah nak melangkah ke syawal dah kita ni
    mood nak raya tu xsmpai lagi ni

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...