728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Rabu, 24 Jun 2015

Wordless Wednesday - Mbak Jambu Rasmi Lot Baru


Credit: Scdha Sein




Rasmi tanah lot baru untuk Bloggers' Board

30 ulasan:

  1. Tengok tajuk ada Mbak Jambu, cepat aja klik.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. mesti rindu sama Mbak Jambu kan

      Padam
    2. Eh eh... Ada orang rindu titew laaa... Ha ha ha...

      Padam
  2. berapa board dah kak farrah ada?

    BalasPadam
  3. waaaahhhhhh...mbak jambu sorg2 yerr...xsunyi ker tu??? meh kita berjiran...hahahhahaha

    BalasPadam
  4. ok2 :) Nanti nak tumpang lepak dekat board tu jugak..hehe

    BalasPadam
  5. Wahh..nampaknya Farrah dah beli lot baru tu...nak tumpang berjiran boleh...nak berjiran dgn SS, Lady D, Suida, CT

    BalasPadam
    Balasan
    1. Duduk satu lot laa... Buat pe berjiran! Ha ha ha...

      Padam
    2. duduk 'serumah' lah heee

      Padam
    3. nak jiran ngan sis jugak.. hehe

      Padam
  6. Mbak Jambu dapat Corner Lot u oulss..mesti mahal tu hiksss

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jay Emm nak jadi penyeri Coner Lot tu tak? He He He...

      Padam
    2. dok sebelah menyebelah.. mesti meriah kan SS ngan kak JM berjiran..

      Padam
  7. sgt bagus. sediakan ruang utk frens blogger :)
    terasa dihargai ...

    BalasPadam
  8. Cantik board yg kak farrah :-)

    BalasPadam
  9. Tersenyum lebar SS kat sini... He He He... Cikgu kena tambah lagi lot! Tak cukup!

    BalasPadam
  10. nak tumpang duduk sama boleh? hehehe..

    BalasPadam
  11. untunglah rasmi lot baru..tak lama lagi ramailah jiran lain tumpang sekaki

    BalasPadam
  12. SS yang merasmikannya dulu yer ;)

    BalasPadam
  13. punya banyak dapat hadiah sampai tapak baru perginya dah
    hebat sungguh kak farrah ni =)

    BalasPadam
  14. nak gak ada disitu tapi bila urmmm

    BalasPadam
  15. wahh ade tanah lot baru pulak
    nmpk tu penuh sgt la tu kan

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...