728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Sabtu, 4 Julai 2015

Bott Jumpa Arja Lee

Dalam kereta.
Dekat Bukit Rahman Putra.
Bott drive, saya biasalah jadi mem besar.
Menunduk layan phone.

Tetiba Bott jerit ngan excitednya.

"Far, Arja Lee! Arja Lee!"

Ok, saya buat derk je.
Area ni memang orang biasa buat shooting.
Tapi pehal la si Bott ni teruja bebenor jumpa Arja Lee...

"Yeayyyyyy! Jumpa Che Kem,..."

Saya terus angkat muka.

"Che Kem?" Tadi cakap Arja Lee. By the way, Bott tengok citer Dia Isteri Luar Biasa, hanya layan watak Che Kem yang lembut-lembut tu je. Scene lain dia tak tengok.
Kebetulan tengah nunggu traffic light, saya pun toleh balik untuk tengok.

My dear Bott,
yang berlakon Che Kem tu, Keith Foo....
bukan Arja Lee!

Hahahaha! Selamat berbuka, semua! Salam Nuzul Quran.

Psst! Seriously, Bott?! Arja Lee?
Tang Bott ingat nama Arja Lee tu yang confusing sikit ;)


50 ulasan:

  1. hahahaha arja Lee orang lain la bott

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itu yg akak tak tahan tu...kesian Keith Foo jadi Arja Lee :)

      Padam
    2. kena rupa nama tak taw kut

      Padam
    3. Myb sebab Arja Lee pun penah berlakon jadi lembut2 jugak..hehehe

      Padam
    4. Takkkk. Ni sebab register otak Bott something wrong! Hahahah

      Padam
  2. Kalu Arja Lee... Confirm ada botol! Keh Keh Keh...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bott ada blog tak?
      * Soalan... He He He...

      Padam
    2. jawab..jawab jangan tak jawab. :)

      Padam
    3. Bott tak de blog, SS. Dia ni enigma kunun-kununnya. FB pun dah deactivated :)

      Padam
  3. perghh..peminat Arja Lee rupanya..hihi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak, tak..dia suka Keith Foo. Tah naper boleh sasul Arja Lee hahaha

      Padam
    2. Arja Lee tu sapa?

      adoii... apsal saya tak tahu

      Padam
    3. hahahaha... okay saya google sekarang

      Padam
    4. Hehehe tak pe, Huda. Bukan masalah besar tak kenal arja lee ;)

      Padam
  4. hahaha....

    Keith Foo...?? auw ~~

    BalasPadam
  5. Saya tak kenal siapa pun. Haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. dan siapa pun tak kenal saya.

      hahahaha... amacam

      Padam
    2. Mampu gelak besar je kat sini :D

      Padam
  6. hahaha kepala ingat nama lain.. mata nampak orang lain.. apapun kekadang jadi teruja kan bila jumpa pelakon yang diminati depan mata..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pelakon pujaan dah depan mata, tapi leh salah nama huhuhuh

      Padam
  7. adehhhhh....hahahaaha...kelakar lak bila baca kisah tuhh....mcm mn leh salah org lak kan....muka mcm iras2 kot...tu yg konpius....heeheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. itu kes udah minat bebeno...

      Padam
    2. Haru kan?! Bajet2 lah klu nak salah nama pun :)

      Padam
  8. hahahaha.. lawak lah.. Cik Kem tu Arja Lee rupanya.. hehe.. Keith Foo hantar indon balik lah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh menyesal idup Keith Foo orang ingat dia Arja Lee ;)

      Padam
  9. best Nye dapat jumpa keith foo.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahaha best. Sebbaik Bott tak turun minta bergambar ngan 'Arja Lee' :)

      Padam
  10. sebenarnya jumpa sape ni? hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rose...si bott tu nampak Keith Foo tapi di sangka nya Arja Lee

      Padam
    2. Hahaha thanks sis JM,..tolong jawabkan dulu :)

      Padam
  11. ok baru faham.. jumpa keith foo rupanya.. tetiba dok fikir, seiraskah mereka?. hikhik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tau tak, akak siap google tunjuk kat dia gambar Arja Lee. Boleh plak dia tanya sape nih? Dah tu,..yg nama Arja Lee melekat dlm otak tu camner?

      Padam
  12. ha ha ha silap la tu.
    muka diorang kat ala-ala chinese look gitu.
    possible la tersilap !

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha kira boleh dimaafkan lah ni ye :)

      Padam
  13. habis tu, jumpa Keith Foo ke Arja Lee ni?kalau ikut tajuk, Arja Lee lah ek? adalah, iras sikit-sikit diorang berdua ..tang mata sepet tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jumpa Keith Foo tapi sebut nama Arja Lee :)

      Padam
  14. hahahaha.. lepas ni melekat la KF dengan cik kem. arje lee pun penah jd lembut tp dlm drama lain or maybe dia chinese look :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. May be la kot hikhikhik chinese look ;)

      Padam
  15. Hahahaha..confuse ni..jumpa Arja Lee ke Keith Foo..hehehe.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. KF tapi dia ingat KF tu namanya AL :)

      Padam
  16. hahaha tergelak ha ayu bace
    camne boleh samakan arja lee dgn Keith Foo tuuu
    jaoh nauu bezaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jauh bebenor kan! Akak lagilah seriau mendengar betapa excitednya dia jumpa Arja Lee :)

      Padam
  17. Keith Foo di katanya Arja Lee...sib baik dia ckp Karam Singh Walia tu Acappan hhihih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nasib baik kan,...klu tak otak tu dah kena hantar buat balancing :)

      Padam
  18. nak kata seiras pun idak...ahahaah...bott!!! bott...kelakar lah awak nih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang tak de iras langsung huhuhuhu

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...