728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Ahad, 12 Julai 2015

Cash-out 8share Kali ke-3

Ini cash-out saya yang ketiga. Alhamdulillah, dah verified. Tunggu dibank-in ke dalam akaun sahaja. Bolehlah buat tampung-tampung belanja lepas raya :)

My current status.
Nak tahu lebih lanjut mengenai 8share jemput baca di sini. Bagi saya, 8share bolehlah dijadikan sumber pendapatan sampingan. Sambil-sambil berblogging dan bersosial media, kita kongsikan specials yang menarik =) Berminat nak sertai 8share? Daftar di sini.

Ingat lagi salah satu entri saya bulan lepas mengenai Tebus KFC Voucher dengan Bonus Points 8share? 1 Julai yang lalu, voucher KFC bernilai RM20 telah selamat sampai ke tangan. Treat diri makan KFC lepas rayalah :)

Voucher RM20

29 ulasan:

  1. tahniah kak Farah, moga makin murah rezeki lepas ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aminnn. Alhamdulillah, thanks Sal :)

      Padam
  2. Alhamdulillah rezeki berblog

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, bolehlah sis...buat tambah2 duit tabung :)

      Padam
  3. Alhamdulillah rezeki. tahniah :)

    BalasPadam
  4. kak Farah ekin dah 2 Kali cash out.. yg ketiga ni xleh lg tak cukup masih ciput jumlah... susah sikit nak share tablet ni... adessd

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak pun kebelakangan ni tak sempat nak share sangat. Cash out yang ni based on specials dolu2. Ingat nak simpan bagi banyak lagi tapi tangan gatal nak cash out. :)

      Padam
    2. selalu akak share katbmana 8share tu

      Padam
    3. Sama la ekin kat blog n fb saja... tengah gigih nak kumpul ni...

      Padam
  5. waaa.....moga makin bertambah rezeki farrah hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aminnn. Thanks so much, Sis D :)

      Padam
  6. kira duit raya lah jugak kan.. alhamdulillah rezeki

    BalasPadam
  7. tahniah Farrah.. tengok voucher nih teringat voucher yang dapat baru nih.. hehehe boleh laa lepas raya makan kat KFC dengan anak-anak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes, lepas raya mamam KFC. Cuci tekak yang dah penat makan juadah raya :)

      Padam
  8. Cik Mimie ahli 8 share jugak..newbie lagi..heheh :)

    BalasPadam
  9. alhdmullilah rezeki tuu
    tapi ayu xpaham la 8share ni
    nmasih blur2 je

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti ayu cubalah daftar. Konsepnya simple je. Kita pilih iklan/specials mana yang kita nak share, kongsi di media sosial. Satu klik kita dapat 20 sen :)

      Padam
  10. Inilah bestnya bile buat blog kann.. Hehe tahniahh siss

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...