728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Rabu, 29 Julai 2015

Effortless Shopping LAZADA

Cepat! Cepat! LAZADA ada promo best! The Big Effortless Shopping LAZADA berlangsung dari 27 - 31 Julai 2015. Diskaun sehingga 90% untuk barang-barang terpilih. Masa beginilah seronok shopping!
Berbaloiiii!

Barang-barang rumah, perabot, elektronik, gajet, pakaian lelaki dan wanita,...semua ada! Tekan banner di bawah dengan segera. Tinggal 3 hari je lagi.


Lazada Malaysia 


Selamat membeli-belah dengan penuh hemat ;) 
Jangan rambang mata sangat!!


44 ulasan:

  1. Ala, gaji tak masuk lagi la..macam mana nak shopping ni..hahaha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe klu camtu, abaikan entri ni. Bertahan Cik Mimie,...bertahan!

      Padam
    2. Terus skip entry ni..xnak tgk n baca..nanti tergoda lagi..hahaha

      Padam
    3. Jangan disebut gaji... Sebab gaji 25.08 nanti. Hihihi. Gaji Julai dah dapat awal....

      Padam
  2. Wah wah..bestnya..gerenti rambang mata shopping ni..jom Kak..wink.wink.. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sangat rambang mata! Itu yg bahaya! :)

      Padam
  3. Shopping lagi kak....???? selamat membeli dan belah ye.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Belum shopping lagi...baru intai2. Bajet nk kena jaga. Maklumlah lepas raya :)

      Padam
  4. wahhh menggoda ni.. hehe. tenkiu seb hebahkan :-)
    selamat hari raya

    BalasPadam
  5. 3 times bad experience shopping Lazada dan berturut-turut plak tu.. so, I dah "say no to Lazada".. huhu.. :-(..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ala kesiannya dia. Takpe, Syida. Byk lagi kedai online yg boleh diterjah. Tak mo sedey2 :)

      Padam
    2. tu lah.. tgh berjinak-jinak dgn 11 street sebab dapat kupon baru2 ni.. hehe.. pas raya ni kena slow down skit shopping.. tggu sat bulan depan kita klik2 lagi.. :)

      Padam
    3. Hihihi bertahan dulu ye...tunggu gaji ye...; :)

      Padam
  6. Balasan
    1. Hikhik sedap sikit bila shopping time wallet tebal :)

      Padam
  7. gaji kalau masuk best la akak.. heheeh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihihi itu sudah tentu! Tapi kena hati2,..salah strategi cepat je licin RM nanti :)

      Padam
  8. Laju laju klik Lazada, Hahah :P

    BalasPadam
  9. Alamak, ni yang takut ni bila lazada buat sale besar-besaran hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takutkan,...hihihi takut amaun dalam bank surut tetiba :)

      Padam
  10. Kak farah beli apa?
    Mesin basuh ada jual x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mesin basuh ada hahahah tapi akak tak beli mesin basuh la. Kalau barang besar camtu,..akak prefer gi beli kedai letrik. Tengok sendiri,..rasa dan pilih...baru puas hati :)

      Padam
    2. Laaaa nape tak suruh labu labi basohhhh?... Ha ha ha...

      Padam
  11. Kita order mesin penimbang tak sampai2 pun...
    huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye ke? Tak call customer servicenya?

      Padam
  12. 90% tuh...macam beli barang free jer...kiki

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi tapi kena tengok2 juga barangnya :)

      Padam
  13. sy berusaha tidak klik link lazada....takut tergoda....bahayaaaaaa....hhahahahhaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya berusaha masuk LAZADA hanya untuk window shopping je, Sis D.

      Padam
    2. Farrah....sy ni kdg xde istilah window shooping...bila berkenan terus beli...tu yg kadang xnak klik online shopping....hahhahahahha

      Padam
  14. sedap kalau ada duit banyak boleh shopping hihihi

    BalasPadam
  15. Jangan rambang mata.... Mata keranjang tak pe... ha ha ha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ala SS janganlah mata keranjang.. Main Bola keranjang takpe

      Padam

    2. Mata keranjang aduhhhh SS

      Padam
  16. catatan ini betul betul mengundan padah! buruk padahnya! hehe

    BalasPadam
  17. best nye sale.. tapi duit dah habis buat raya.. hehe

    BalasPadam
  18. yep CT da grab few items yg mmg brbaloi.. hehe..

    BalasPadam
  19. Tak pernah beli dengan Lazada lagi...

    BalasPadam
  20. alaaa...baru baca entri ni...melepas! baru cadang nk beli oven

    BalasPadam
  21. terlepas jugak
    heheheh tapi dah beli da barang kat lazada

    BalasPadam
  22. Ekin kat lazada berkenan tang vakum tu hahaha gigih nk kumpul duit ni nak beli mls la sapu sampai rumah ruang byk ni penat hihihi

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...