728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Jumaat, 10 Julai 2015

Happiness is FOOD!


Credits to lastlemon & dailyhappyquotes.

A foodie memang boleh relate dengan feeling ni :)
Thinking of food,..new food...new food.

Makan di luar, ramai-ramai dengan family dan geng :)


Time to catch up and omnomnomnom
Momen ni paling berharga hihihi

Yang ini, bila perut menggigit waktu tengah malam :)
Late night treasure






...dan yang paling mahal,...
Masakan Ibu =)

33 ulasan:

  1. Happiness is food..???

    hurmh... betul jugak...

    nak2 festive season... heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Festive season = seasopn meracun peyot :)

      Padam
  2. indeed kak... happiness is food tpi klau dah bnyk sngt mkn merana jugak tu..hihihih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu, Ikhwan. Sedap2 makan aniaya diri susah gak :)

      Padam
  3. masakan ibu jugak yg paling sedap kan.....hmmmmm....xsabar nak balik kpg hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. air tangan ibu yang terbaikkkkk! masak apapun selera je kita makan :)

      Padam
  4. food is important sgt² kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. important,...kenyang perut senang hati :)

      Padam
  5. Haha..comel jek..bila bulan ramadhan ni dok fikir happiness is food =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheheh semestinya...dok fikir makanan je kan :)

      Padam
  6. masalah IBU paling sedap macam kat rumah nak masak kat abang selalu cakap tak sedap pun masak supo mok

    BalasPadam
    Balasan
    1. hikhikhik teruk dah typo si ekin ni. ok, akak baca masalah IBU tu sebagai masakan ibu ;)
      mana nak sama air tangan isteri ngan air tangan mak,...

      Padam
    2. hahahaha queen of typo akak memey ada typo nya.. masakan sepatutnya..

      Padam
  7. kesihatan kena jaga jgk..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu.. kena beringat juga :)

      Padam
  8. hahaha..ultimate happiness!

    BalasPadam
  9. Yeahhhh,hidup utk makan.... Tp msk'an ibu mmg tiada tandingan....;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Masakan ibu memang tiada tandingan :)

      Padam
  10. masakan ibu yg paling Win!!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Air tangan ibu yang terbaik kan :)

      Padam
  11. find food in the fridge at midnight tu tak kot...takut gemuks hihih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi saya kalau perut dah rasa berlubang, redah jugak sis :)

      Padam
  12. Yang last tu memang betul2 hapiness..balik2 tgk mak masak lauk peberet... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Favourite food yg mak masak atas meja = truly happy :)

      Padam
  13. bab2 makan memang hapiness...hehehe..

    BalasPadam
  14. masakan emak !!!
    alamak rindu bertamu la plak tghari selasa ni.
    esok mlm nak balik jumpa emak :)

    BalasPadam
  15. betul semuanya tu kak farrah
    hehehe tapi mesti ase geram bile waiter datang bawak makanan yang bukan kita pnye
    eheheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahaha yang tu memang bukan happiness. Yang tu hanginnnn :)

      Padam
  16. Makanan akan membahagiakan kita.. Lg lg pd kaum wanita. Eh yeke?? Hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hmmm depends, ada gak spesies kaum wanita yang takut tgk food,..takut makan :)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...