728 x 90

Khamis, 23 Julai 2015

Kad Raya - Zarul Farhana

Ini antara kad raya yang tiba selepas cuti hari raya. Jadi, semangat raya terus bersambung,..berkobar-kobar. Membara-bara! Datangnya jauh dari Kedah. Cik Adik Zarul Farhana yang kirim.

'Spesel' daripada Zarul
Kenal kan? Tak? Kalau tak kenal, jemput intai Zarul di sini. Banyak entri mengenai tempat-tempat menarik yang boleh lawat di belah-belah utara, food reviews ada, entri travel ada, pengalaman si Zarul masa di kampus, masa praktikal pun ada. Macam-macamlah! 

Dulu-dulu Zarul ni antara pengebom kamikaze yang rajin drop komen. Tetapi, belakangan ni dek kerana dia dah start kerja, kekangan masa tu kind of membataskan operasi. Update blog pun dah tak kerap sangat dah. Kan Zarul? Kan? Kan?


Dear Zarul,
Thanks so much atas kiriman kad. Terima kasih untuk ingatan. Cekebon kirim salam. Happy dia nama terselit dalam kad. Alhamdulillah, Cekebon sihat dan makin montel Syawal ni hahahah.  Jaga diri baik-baik. Kerja elok-elok naa....



38 ulasan:

  1. Mana peginya 'Kak Farrah Tower' tu?... Keh Keh Keh...
    * Cari pasal....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hikhik yang Kak Farrah Tower tu shared kat IG je ;)

      Padam
  2. Klasik Kad raya ni KAK... Banyak akak dapat kad raya.. Btw selamat hari raya KAk

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang klasik. Alhamdulillah, adalah dapat beberapa keping drpd teman2 blogger :)
      Selamat hari raya utk Ikhwan juga. Masih cuti sem kan?

      Padam
  3. hehehe dari CT nye dah sampai ke belom ? last week lagi post..
    huurm..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Belum nampak lagi bayangnya. Nanti dah sampai akak inform ye :)

      Padam
    2. posmen cuti lagi lah CT...hehe

      Padam
    3. Adik posmen kat area akak ni cuti lama gamaknya :)

      Padam
  4. wah bestnyer dapat kad raya... mamamyja sekeping pon xdpt. uuuwwaaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaaa, eyja bagi siap2 address eyja kat akak. Tahun depan, kad raya utk eyja akak tulis dulu. In shaa Allah :)

      Padam
  5. lamanya adik ZF ni tak update blog...sesuai dengan kak Farrah suka masak, tu yang kek pun gambar orang buat kek...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah. Busy benar si Zarul ni sekarang. Jangan main2, Sal. Kek 'spesel' tuh! :)

      Padam
    2. Bz time kerja ja.. Balik lambat..dh letih dh...

      Padam
  6. Auch ~

    Kad kartun... suka suka sukaaaa

    BalasPadam
  7. Hahaha... macam kita pulak yang dapat kad tu... heee

    Maap.. ter hover..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak apa. Tak salah sekali-sekala over ;)

      Padam
  8. wahwahwah besnya ZF bagi kad raya! jeles kitew ehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi jangan jeles...jangan jeles :)

      Padam
  9. kartun2 lagi kadnye haaaaa......hehhehehehe

    BalasPadam
  10. wah... ada lagi budaya bagi kad raya... terbaik

    BalasPadam
  11. Wah seronok la akak dapat kad raya..kad macam ni bleh simpan buat kenangan kan..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul. Boleh simpan buat kenang2an. Bila free baca balik, senyum sorang2 sambil ingat yang tukang kirim :)

      Padam
  12. Cik Mimie pun dapat kad selepas hari raya :) hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi raya kan sebulan...itu yg meriahnya :)

      Padam
  13. bestnya dapat bnyk Kad aa kan

    BalasPadam
  14. Tq Kak Farrah siap buat entry lagi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Zarul. Busy kerja pun sempat ingat kat akak lagi :)

      Padam
  15. Sorry nohh... Dh jarang2 datang kesini dh

    BalasPadam
    Balasan
    1. ZF dah dapat keje tetap ke

      Padam
    2. Tak pe,..komitmen pada kerja tu lebih penting :)

      Padam
  16. dulu suka beli kad yang mcm ni
    katun2 je
    hehehhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak tak sangka masih ada lagi kad katun2 begini :)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...