728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Selasa, 7 Julai 2015

Kiriman Ramadan Sis Jari Manis

Parcel daripada Sis Jari Manis dah lama sampai. Tetapi saya tak perasan. Setiap kali Cekebon informed ada surat untuk saya, mesti ada kerja lain nak dibuat. Then, lupa macam tu je. Malam tadi selepas berbuka baru sedar ada beberapa kiriman yang saya tak buka lagi :)

Kiriman Ramadan Sis JM
Saya terima daripada Sis JM sehelai sejadah mini, senaskhah Surah Yaasin, fridge magnet Lombok dan buah tamar. Sis JM kirim hadiah sebab saya jadi antara top commentators di blog Jari Manis Travel untuk Mei 2015.

Kad daripada Sis JM di Bloggers' Board

Thanks so much, Sis JM. Hadiah-hadiah tu sangat bermakna. Moga makin bertambah rezeki sis. Moga melimpah-ruahlah ganjaran pahala yang sis terima setiap kali sejadah dan surah Yaasin ni digunakan. Terima kasih sebab izinkan saya menyelit dalam ingatan sis. Merasa dapat fridge magnet dari jauh. Err,..citer Lombok bila nak sambung? 

She needs no further introduction but siapa-siapa yang belum kenal dengan Sis Jari Manis, atau nak baca kisah-kisah travel yang lengkap dan terperinci,...terjah SINI.


43 ulasan:

  1. Allhamdulillah.... nice card, fridge magnet... kurma pun ada... rezeki berbuka sis :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, rezeki bulan puasa heheheh
      Thanks, sis :)

      Padam
  2. Best Nye dapat kad raya dari JM.. selamat hari raya Farrah.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat hari raya buat Intan & famili. Tunggu kad raya titew sampai depan pintu umah ye :)

      Padam
  3. hadiah sangat berguna.. suka kan klu dapat hadiah yg boleh digunakan selalu.. boleh sentiasa ingat pada pemberi.. Sis Jm memang pemurah.. semoga bertambah murah lagi rezeki..

    BalasPadam
  4. yeayy....Farrah dah terima eh...alhamdulillah...risau x sampai je

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya Allah sampai...cuma transit banyak tempat. Mendarat umah jiran dulu, kena saring kat situ, then jiran pass kat cekebon, cekebon letak kat tempat letak surat saya,...panjang sikit perjalanannya :)

      Padam
  5. Balasan
    1. SS pon nak aminkan jugak... Moga bertambah rezeki Jay Emm kite nih...

      Padam
  6. hehe,cerita Lombok bila nak sambung kak JM?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kite bayangkan bubur Lambok je dulu ye Cik Sal... Keh Keh Keh..

      Padam
    2. Bila bayang bubur lambuk, jadi terliur pulak!

      Padam
  7. Tahniah Kak Farrah...bnyk dapat hadiah dari Sis JM :)

    BalasPadam
  8. cantik jeee
    bile lah nak dpt buah tangan dari sis Jm lak yee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe..nanti dapat la tu Ayu :) Sabar ye.. :)

      Padam
  9. tahniah.. wahhh bestnya dapat kad raya.. ena pula tak sabar nak balik rumah.. nak tengok kad raya siapa yang dah sampai

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mesti seronok ena balik2 sekali selambak dapat kad :)

      Padam
  10. hehehehe....sonok kan dpt "something" dr JM kan farrah....buah kurma tu ada lgi ke farrah??? hihihih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang seronok sangattttt! Buah kurma tu dah masuk acar dah :)

      Padam
  11. wah best nyer :)
    alhamdulillah ...

    BalasPadam
  12. Balasan
    1. Tak delah rajin sangat, Shikin. Lagi2 sekarang ni masa agak terbatas :)

      Padam
  13. saya dapat juga kiriman dr JM . pemurah sungguh dia kan . semoga melimpah rezekinya ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aminnnnn. Sis JM ni memang pemurah orangnya :)

      Padam
  14. SS pon teringin jugak nak tahu cerita Lombok tu... Dah terbayang bubur Lambok je nih...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tapi citer bubur lambok nilainya tak setinggi cerita Lombok yang diperammmm :)

      Padam
  15. Bestnya kak farrah. Sis JM memang Best. Support saya juga. Rugilah kalau tak kenal Sis JM

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang rugi kan...akak secara tak langsung banyak belajar perkara2 baik drpd Sis JM kita ni :)

      Padam
    2. Arz dah terima lum kad raya dari sis JM? ramai yg ckp belum dapat..adus!!!

      Padam
  16. tahniah kak Farah hadiah sis JM sangat bermakna taw ni ekin hadiah JM ,as bagi nak bawsk balik Kelantan nk tunjuk kat Ma hihihi kongsi kegembiraan dapat hadiah dengan ma..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Ekin. Hadiahnya memang bermakna kan,...bagus bagus bagus...kongsi kegembiraan dgn ma. Kirim salam pada ma ekin ya :)

      Padam
    2. Hihihi hadiah ekin menang ada bgi kat ma baju bloush pink yg ekin dpt kat niLe tu... balik kelantan aritu memang kongsi dgn ma hihihi

      Padam
  17. Alhamdulillah rezeki.. Moga murah rezeki buat sis Jm dan semua...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aminnnnnn. Thanks atas doanya, Ros.

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...