728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Khamis, 2 Julai 2015

Meriah Raya,..untuk kamu, kamu dan kamu!


Akhirnya, berjaya siapkan warkah-warkah cinta raya. Baru siap tulis. Separuh kudrat jugalah habis sebab menulis ayat-ayat cinta. Heheheh kad raya bersedia untuk masuk ke mulut peti pos. Sabar ye. Insya-Allah, harap by next week kad-kad ini akan dapat menjejak tuannya :)

69 ulasan:

  1. Awalnya kak farah raya.. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kena ambil kira posmen lambat/sesat cari rumah :)

      Padam
  2. mesti ada utk sis JM kan kan kan hihihih

    BalasPadam
  3. Farrah...sis JM pun mau pos kad raya..berapa setem skrg eh...50 sen or 60 sen...tgk dalam pic tu cam byk keping setem 20sen tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. 50sen untuk kad raya tak melebihi 50g. Saya tala semua RM0.60 sebab ada setem tu je. Malas nak beli :)

      Padam
    2. Last antar bile ek? Lupa plak 10/07?

      Padam
    3. Tak pasti pulak saya, SS. Tapi 10 hb tu macam dah betul dah tu :)

      Padam
    4. betul 10..hari ni 3 hb..sempat lagi ni...

      Padam
    5. alamak!!! kad raya x beli lagi nih

      Padam
  4. nak ucapkan terima kasih buat Farrah kerana sudi pos sis JM kad raya....thanks in advance...ahahaha...belum tentu dpt tapi mcm tahu2 akan dpt kan ehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Keyakinan sis tu yg mahal. Saya bagi 5 bintang! Ingat tak tahun lepas masa kita mula2 kenal, saya ada komen kat entri sis yg prepare kad raya utk bloggers. Saya cakap tahun depan nak ikut jejak langkah, sis :)

      Padam
    2. Over confident tu penting cikgu... Ha ha ha...

      Padam
    3. wah kak JM bagi ucapan siap2.. advanced betul.. hehehe..

      Padam
    4. Jay Emm memang gedeban.... He He He..

      Padam
    5. Hahaha over confident tu yang mengusik jiwa sangat!

      Padam
    6. eheheeheh....sbb i leh rasa...Farrah mesti takkan lupakan ahkak dia yg sorang nih

      Padam
    7. Memang tak lupa! Klu lupa something wrong ngan fius kepala saya :)

      Padam
  5. waaaa... ni mesti kad DIY hari tu kan?

    cantik ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaaa ye..ye...pandainya dia! :)

      Padam
  6. Wahhhhhh!!!! Sape laaa yang bertuah tuuu....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Adalah. Orang2 ni memang dekat di hati :)

      Padam
    2. SS laa salah seorang penerimanya.. hehehe betul tak Farrah?

      Padam
    3. nak tahu bertuah ke tidak, tunggulah tepi postbox..

      Padam
    4. Tepi postbox umah sendiri ok lagi Cik Sal... Takut kena tunggu kat postbox umah jiran... Ha Ha Ha...

      Padam
    5. Kalau tunggu post box balai polis atau balai bomba lagi naya :)

      Padam
    6. mestilah ada utk SS....ntah2 ada ucapan yg best dari Cekebon

      Padam
  7. waaaa...bestnyee kalau jd tuan2 kad tuhhh...hhehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Moga yg terima rasa best jugaklah, sis D. Dibuatnya diorang tak suka kad buat sendiri saya huhuhu

      Padam
    2. huihhh.....mesti suka punyaaa...bukan senang nk dpt kad yg org buat sndiri tuhhh...hehehhehe

      Padam
    3. aiyo, tu memang tak bersyukur namanya...

      Padam
    4. tuan2 ek Kari? puan2 tak dapat laa ek? he he he...

      Padam
    5. Sis D guna general nya panggilan tuh. Kang dah guna puan kena guna cik,...cam SS kena address dato' paduk pulak,.. Eh ke toh puan sri? :)

      Padam
    6. Sal & Sis D - sometimes sesetengah orang ada tanggapan yang kad buatan sendiri ni cikai. Orang kedekut je pakai kad buat sendiri. Huhuhu setepek kena kat dahi.

      Padam
    7. Persepsi orang je tu kak farrah.. Sebenarnya buatan sendiri lagi tinggi dia punya value tau!

      Padam
    8. SS...igt nk guna tetuan dan pepuan jerrr....hahahahah...

      Farrah.....ada eh aggp mcm tuhh....coz sy lebih suka yg dibuat sndiri...ada sentimental value....ssh nk carik wooo....hehehhehe

      Padam
    9. Ada. Ada. Sesetengah orang anggap orang yg bagi kad handmade ni cheapskate! :)

      Padam
  8. alaaa nak jugak..hukhuk.. ade untuk anis tak? *muka merayu* hihi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ala siannya muka merayu dia,..nis, tak de address la. Mana akak nak halakan kad tu,..

      Padam
  9. lame xsinggah sini..maaf ampun selamat hari raya :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih sudi inggah, dik. Selamat hari raya!

      Padam
  10. siapa la yang bertuah tu....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ekin salah seorang daripadanya :)

      Padam
  11. wah kad raya dah nak diposkan.. untuk Eyda ada tak? hehehe

    BalasPadam
  12. Siapalah yang bertuah dapat kad raya dari Kak Farrah ni :)

    BalasPadam
  13. wahhh!! agaknya siapalah yang dapat kan kad raya tu...

    BalasPadam
  14. wow kad raya dah nak terbang.. I nya ada x?
    (muka penuh pengharapan..).. Dah start cari box nak simpan new koleksi kad raya dari kawan2.. hehe.. I still suka simpan.. nak wat kenangan sampai bila2..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Agak2 bile SS boleh dapat kad raya dari Suida? (muka penuh pengharapan jugak nih)... Keh Keh Keh...

      Padam
    2. Masing- masing mengharap ni ;)

      Padam
    3. Muka penuh pengharapan tu yg mahal!

      Padam
  15. Beruntung sesiapa yang akan terima kad dari kak Farrah ni :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya Allah one fine day akak hantar kad pada Farah pula ye. Tahun ni tak sempat kumpul add la :)

      Padam
  16. Balasan
    1. Hihihi cuba nak terus hidupkan budaya hantar kad raya :)

      Padam
  17. adoi..balik kg mgu lepas cari buku alamat saya kumpul tu hipang plak..mcm mna nk antr kad raya ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mintak lagi sekali ZF pada orangnya :)

      Padam
    2. Akak pun nak kumpul address balik ni. :)

      Padam
  18. wow... best nyer.
    aida dlm proses :)
    farrah bagi alamat ekk cecepat...

    BalasPadam
  19. bestnya.. semoga selamat sampai ke destinasi :)

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...