728 x 90

Isnin, 6 Julai 2015

Ramadan 1436 - 10 Malam Terakhir

Sekejap je masa berlalu. Kita dah meniti hari-hari akhir Ramadan. Jom sama-sama rebut peluang yang masih ada untuk kita.

Credits to Sh. Tawfique Chowdhury & Owh So Muslim

18 ulasan:

  1. selamat meningkatkan amal ibadah kak Farrah...

    BalasPadam
  2. tq akak.. amat2 bermakna entri ni :)

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah.. dah sampai 10 malam terakhir dah.. boleh kite cari lailatul-qadar

    BalasPadam
  4. jazakillah khyr...

    pesanan yang bagus,

    kita CnP boleh ye

    BalasPadam
  5. dah 20 ramadan.. sob..sob..
    thanks atas ingatan ni kak..
    jom rebut peluang 10 malam terakhir..

    BalasPadam
  6. Sekejap je Ramadhan nk berakhir kan..rasa puasa kali ni cepat sgt..

    Thank for sharing Kak Farrah :)

    BalasPadam
  7. ehh aha la
    sedar tak sedar
    ramai lak kat opis ni minggu last sudahhh

    BalasPadam
  8. nice sharing kak tu la tak lama dah habis puasa

    BalasPadam
  9. mudah-mudahan kita dpt menggapainya...

    BalasPadam
  10. yes!!! patience is ke KEY!!!!! itu yg paling susah terutama bila dh tido dalam kekenyangan..nak bangun qiamullail tu Ya Allah....tuhan sahaja yg tahu,..perlu kekuatan....mkn sikit supaya mudah bangun pagi

    BalasPadam
  11. jom kita beramal...rebut peluang keemasan ini...setahun hanya sekali dan belum tentu kita akan juma lagi ramadhan pada tahun hadapan...peringatan buat diri sendiri

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul JM....thn depan belum tentu lg kita boleh jumpa ramadhan lagi....

      Padam
  12. jom kita kejar 10 malam terakhir ramadhan...hihhii

    BalasPadam
  13. pencarian lailatul qadar telah bermula.
    moga kita dipertemukan dgn mlm itu ye, farrah :)

    BalasPadam
  14. Semoga mendapat lailatul qadar..Aamiin.

    BalasPadam
  15. Harap2 boleh jumpa lailatul qadar... Takut sadaqallahul azim je...

    BalasPadam
  16. Cepat sungguh masa berlalu!

    BalasPadam
  17. Tetamu Ramadhan sudah pulang. Mudah2an kita berjaya memanfaatkan kehadiran bulan ini sebaiknya.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...