728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Rabu, 22 Julai 2015

Wordless Wednesday - Penat Beraya,..Konon


Si Yuri Capek!

46 ulasan:

  1. Balasan
    1. Hikhik tak yah kesian sangat, Khaty. Over je tu :)

      Padam
  2. ha ah sis...
    ngantok se ngantok ngantoknya kt opis ni.

    zzzzzzz....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Penangan ketupat lontong dan lemang masih ada :)

      Padam
  3. penat tgk org makan ketupat lemang ni.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. tengok je memanglah penat..haha

      Padam
    2. Akak pun dah surrender :)

      Padam
    3. dia xleh makan semua tu.. nanti hilang serinya.. hahaha..

      Padam
    4. Hilang seri? ekekekek :)

      Padam
  4. Balasan
    1. Jangan, kena cakar kang!

      Padam
    2. xpe dah biasa kena cakar hihihihi

      Padam
  5. Balasan
    1. Tolong bababkan, SS. Saya tak sampai hati :)

      Padam
    2. jgnlah babab dia.. sian dia.. hehe

      Padam
    3. Sekali-sekala kena babab gak, bior berdisiplin ;)

      Padam
  6. yuri terlebih mkn lemang ehhhh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha kemungkinan besar,...mabuk lemang!

      Padam
    2. Hihihi takdelah. Dia tak pandai makan makanan kita. Dia makan makanan kucing je :)

      Padam
  7. Eeeee..geramnya tgk Si Yuri melingkar macam tu..hehe..penat sangat tu..hikhik

    BalasPadam
  8. ni memang penat betul nih..

    BalasPadam
  9. amboi dia tu.. macam sungguh je brpuasa then braya kan..
    padahal tngh2 hari mrengek mintak makanan hehee..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah. Orang penat dia pun penat sama!

      Padam
  10. Penat nau kira duit raya tu.. heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahahah banyak benaulah duit raya nya

      Padam
  11. alololo....penat yerrrr....mesti beraya sakan nihhhhh hehhehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Penant larikan diri dari tetamu. Orang datang je nyorok bawah lemari :)

      Padam
  12. Balasan
    1. Tuannya dapat duit raya, so adalah share utk beli vitamin, ubat kutu & makanan Yuri :)

      Padam
  13. Ekin nak join peraduan kucing nanti... harap kucing ekin dapat menang la nanti

    BalasPadam
  14. Kesiannya si yuri...kepenatan dia...

    BalasPadam
  15. amboiii penatnya kemain lagi kan

    BalasPadam
  16. ooo.. ini rupanya si yuri.. Cute sangat2.... salam kenal ya yuri... hihihih :D

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...