728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Rabu, 15 Julai 2015

Wordless Wednesday - Projek DIY Menjelang Raya


Godek Tin Biskut

27 ulasan:

  1. Balasan
    1. Dalam kepala ada dua mende nak buat tapi tak decide lagi :)

      Padam
  2. Balasan
    1. bekas nak isi something :)

      Padam
    2. isi biskut raya ke... dah siap ke buat...

      Padam
    3. tertunda sebab sakan beraya hihihi

      Padam
    4. Ala ingat dah siap. Tak sabar nak tengok hasilnya... hihihi

      Padam
    5. Belum lagi...sampai skrg tersadai ;)

      Padam
  3. uuuish.. set colour arcylic tu !!! dulu time sek ada gak tp xde yang gempak cemtu. beli ikut kaler nak guna saja ikut projek hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. yg kita pakai kat sekolah tu poster colour kan nama dia? akak tiap kali pergi kedai art, suka beli asing warna2 yang memancing perhatian :)
      rasa best je dapat beli warna tambahan

      Padam
  4. uish, cam gempak projek ni..tak sabar nak tengok hasil

    BalasPadam
    Balasan
    1. jadi balang biskut raya kot.. heh pepandai la ceq ni =P

      Padam
    2. harap hasilnya gempak la huhuhu sekarang ni tergendala dulu sebab sibuk raya :)

      Padam
  5. wahh apa Farrah nak buat tu.. mesti kreatif kan hasilnya nanti..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada dua idea nak buat. Tapi belum decide nak buat yg mana satu. Cat pun tak abis lagi :)

      Padam
  6. ada tin kosong jgk.. tak sabar nak tggu hasilnya nanti.. boleh tiru.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes,..simpan dulu tin tu. Jangan buang :)

      Padam
  7. ni mesti projek cat mengecat ni kan

    BalasPadam
  8. sis... apa jadi nya ?
    apa jadi nya ?

    sambil buat mata terkebil-kebil - eksited nak tahu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Teruskan terkebil-kebil duhai Huda. Projek ni tergendala sekejap sebab akak sibuk beraya lagi heheheh

      Padam
  9. nak buat apa tu Kak Farrah...macam menarik je :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tunggguuuuuu! Bila dah siap nanti akak kongsi hasilnya :)

      Padam
  10. tak jmp mane2 post pon pasal projek ni
    kak farrah buat pae ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Belum siap lagi huhuhu masih tersadai kat bilik kraf :)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...